hangi mama en iyisi

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar kizim8 gunlk sarilik cikti emziriyorm ama sutum cok az doymuyor mama takviyesi yapiyorm gece uykuda veriyorum aptamil aldik ama cok sekerli diyorlar anne sütüne en yakin mama hangisi acaba siz ne kullandınız ?

Arkadaslar kizim8 gunlk sarilik cikti emziriyorm ama sutum cok az doymuyor mama takviyesi yapiyorm gece uykuda veriyorum aptamil aldik ama cok sekerli diyorlar anne sütüne en yakin mama hangisi acaba siz ne kullandınız ?

Canim Allah bagislasin bebegini Allahim hayirli evlat etsin ins saglikli buyusun:nazar: sariligin degeri ne kadar bol bol emzirmen lazim sutum az dissin ah ben ne cektim canim pekmezle tahin ye bool bol su ic marul dereotu yee et kizart ye o yakar suyi icirir gel gelelim mamaya aptamili gdo dediler bir kac gun oncede topiklerde acilmisti son durum.nedir bilmiyorum bende bir kac kere aptamil almistim ama ne denediysem deneyeyim oglum icmedi icsede zorlamayla cat pat bebelac kullananlar memnun ama bilemiyorum tecrubwli annenler daha iyi yardimci olucaklardir cennet kokulunu op yerime Allaha emanet

Arkadasim kisina essema kullaniyordu bebegi kabiz yapti simdi bebelac nutrikonfor gibi birsey kullaniyor doktoru onermisti gaz ve kabizliga iyi geliyormus

Canim Allah bagislasin bebegini Allahim hayirli evlat etsin ins saglikli buyusun:nazar: sariligin degeri ne kadar bol bol emzirmen lazim sutum az dissin ah ben ne cektim canim pekmezle tahin ye bool bol su ic marul dereotu yee et kizart ye o yakar suyi icirir gel gelelim mamaya aptamili gdo dediler bir kac gun oncede topiklerde acilmisti son durum.nedir bilmiyorum bende bir kac kere aptamil almistim ama ne denediysem deneyeyim oglum icmedi icsede zorlamayla cat pat bebelac kullananlar memnun ama bilemiyorum tecrubwli annenler daha iyi yardimci olucaklardir cennet kokulunu op yerime Allaha emanet

Saol canim 12.3 cikti ertesi gunde 11.3 cikti düşüyor dedi bol bol emziriyorm ama doymuyor ki az sütüm herseyi yiyorm inşallah gelir. Optum canim zaten opmeden duramiyormki bu nasil bir duyguymus allah herkese nasipetsin

Saol canim 12.3 cikti ertesi gunde 11.3 cikti düşüyor dedi bol bol emziriyorm ama doymuyor ki az sütüm herseyi yiyorm inşallah gelir. Optum canim zaten opmeden duramiyormki bu nasil bir duyguymus allah herkese nasipetsin

Canim hep derlerdi ya analaeimiz babalaeimiz evladin olunca anlarsin olana kadar gordugun bebekleri sevmeye opmeye benziyomus asil sevgi ask herseyin anlami evlat.is Allahim acilarini yasatmasin hayirli omurler nasip etsin kuzularimiza AMIN canim birde sutum az deme sakin kendini o psikolojik icine sokma az olsa bile dusunme en iyi çözüm u bu yasayan biri olarak diyorum benim sutum oyle fazlaydiki bildigin gibi degil bitirmediginden mastit oldum sol tarafim tikandi kesildi tek gogusle 9 ayina kadar emzirdim ama iki gogus gibi hemde bdigin inek sutu gibi kaymakli yagliydiki goren sasirirdi ama ona ragmen sutummu yok az yetmiyo der ve cidden sutum azalirdi birde stresli olmak cok azaltiyo bol bol uyu dinlen daha cok yenisin zamanla emdikce cogalacak sutun yeterki uzulme takma kafana mama konusundada biraz baktimda bebelac b3nce iyi esamayi bende kullanmistim ama hic memnun degilim kutusunda kaldi oyle 2 kullanamdan so ra biraktim ogllum agzina surmezdi

Yenidoğan Sarılığına mama iyi gelmez zaten anne sütü geçirir az falan deme sık sık emzir bebeğini hem sana kokuna alışır hem sütün artar çok huzursuz olursa doymazsa mama ver kuzuya. Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle hayirli ugurlu olsun Allah saglikla buyutmek.nasip etsin bebeginizi sma mamyi kullaniyorum kizima ve cok memnunum daha oncesinde aptamil bebelac ve golden goad mama kullandik en memnun kaldigm sma oldu tavsiye ederim

Canım bende sma kullanıyorm tavsiye ederim. Bizimde sarılık oldu fototerapiyle geçti inşallah atlatırsın sütünde bollaşır

Canım aptamili hemen kes. Beb yaptım o hatayı kızım emmeyi bıraktı :( smilac ve sma ennn iyisi

Allah bağışlasın bebeğini. Benim oğlum da sarılık oldu 8 günlük ken mamaya başladık humana kabız yaptı aptamil denedik GDO dedikodu su çıktı bebelac yemedi SMA da yemedi en son hipp aldık çok ta memnunuz dr da öneriyor organik mama diyo ama bebek hangisini seviyo sa onu ver diyo dr. Hero baby de denedik hangi mamayı yerse sürekli kusuyo yemiyo bi tek hipp mama yı kusmuyo şükür. Ama dr haklı yani bebeğin hangisini seviyo sa onu ver. Bence aptamil le bebelac verme ama dediğim gibi GDO dedikodu su çıkınca dr umuz hiç önermedi ne aptamil i ne bebelac ı.

Doğduğu günden berii aptamil vveriyorum suan 4 aylığız günde 3 defa 60cc kadar sütüm var ama azalınca reddedio memeyi biberondan lök lök içiyor alıştı tabi [emoji5]️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben aptamil conformil kullaniyorum ve cooookkk memnunum.ilk basta tadi degisik oldugu icin oglumun begenmeyecegini dusunerek vermemistim.niye bunu yaptim bilemiyorum.gazli gunler geceler baslayipta esimle ben uykusuzluktan zombiye donusunce bi deniyim dedim.iyi ki denemisim.tavsiye ederim.

Benim kizim 3.5 aylik ve dogdugundan beri sma kullaniyorum ve cok memnunum.Bebegim ilk 3 ay inanilmaz gazliydi ve geceleri hic uyumuyordu doktorumuza soyledigimizde israrla aptamil conformil onerdi ve yine uykusuz bir gecenin sonunda alip deneyeyim dedim.Ancak eve gelince mamanin icerigine bakinca icinde glikoz surubu oldugunu gordum.Bu mamayi bebegime vermektense uykusuz geceler gecirmeyi tercih ettim ve mamayi goturup iade ettim.Doktoruma soyledigimde glikoz surubunun zararlarinin kanitlanmadigini soyledi bende zararsiz oldugu da kanitlanmadi dedim ve doktorumu da degistirdim.Ben kendim bile yememeye calistigim glikoz suruplarinin minicik bedenlerine girmesini dogru bulmuyorum.O nedenle kullandiginiz mamalarin icerigine bakmanizi oneririm.

Bence en iyisi sma ve hipp ben sma gold kullanyrm memmunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pek cok mamada bu tur maddeler var.anne sutu veremedigimize gore elimizdeki seceneklerden bebege en uygun olanini tercih etmek lazim.her markada en az bir tane bu tur yarari zarari bilinmeyen madde bulunur.bir tek hipp organik diye biliyorum ama o da bize uygun dusmedi malesef.

Back
X