Bebek Beslenmesi Hangi mama ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Pelinhellac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
9
1
1
35
Meraba canımkızım nehir mart 21de 3 kilo 50 gram olarak dünyaya geldi. Geçen ay kontrole gittik 6.600 gram geldi ondan önceki ay kontrolde 6.200 gelmişti sadece 400 gram almış bi ay içinde .kontrolumuzu yapan sağlık odağındaki hemşire sutumunyetmediğini dışardan az az yoğurt vermeye baslayabilcegimi tavsiye etti ev yogurdu yaptim ancak hic yemedi kizim ben tereddütte kaldım kızım bu ayın 21.de daha 6aylik olucak ben sutum yetmiyor diye ari mama aldım 2 paket yedi günde yarım kase olmak şartıyla şimdide hero baby aldım ona başladı günde yarım kase olarak 2 öğün yiyor anne sütünü kesmedim tabiki sizce doğrumu yapıyorum mamalar ödem yada obezlik yapar mı simdiden teşekkürker

Yok yapmaz neden yapsin. Arkadasimin oğlu hiç emmedi tamamen mama ile büyüdü mecbur. Gayet sağlıklı.marka konusunda hippi diye bir marka var baya pahali zaten. En iyisi diye duydum. Ama tecrübeli anneler yazsin tabiki onlar kullandiklari için daha tecrübeliler

en iyisi hipp değil organik mama ama nişasta vardır hipte , en iyisi aptamil çok araştırdım bilginiz olsun

arı mamada glikoz şekeri var sakın vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…