Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler hangi marka abiyee...

daren44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
97
6
28
Edirne
abiye almak istiyorum . abimin düğünü var. netten baktım ama pek bir şey bulamadım. önerebileceğiniz abiye markaları veya siteler var mı?

abiye almak istiyorum . abimin düğünü var. netten baktım ama pek bir şey bulamadım. önerebileceğiniz abiye markaları veya siteler var mı?

canım kaç bedensin elimde 36-38 bedene uygun şeftali rengi abiye var ayakkbıları da var uyumlu sayfamda var .bu arada malatyalı mısın nickinde 44 ü görünce tahmin ettim sadece.

canım kaç bedensin elimde 36-38 bedene uygun şeftali rengi abiye var ayakkbıları da var uyumlu sayfamda var .bu arada malatyalı mısın nickinde 44 ü görünce tahmin ettim sadece.

şeftali abiyeyi bende abimin düğününde giymiştim 75 tl ye vericem kesin alıcı olmayı düğünürsen ayakkabılarıyla 100 tl ye veririm

eğer sitede bulamaz internetten almaya kalkarsan kesinlikle ipekyola bak canım harika abiyeler var birde indirime denk getirirsen tadından yenmez:1::1::1:

cnm evlilik hazırlıkları ikinci el takas bölümünde ilanım var nişanlık ve sadece 1 kez giyilmiş süper abiyeler başlığıyla.. bir bak istersen belki hoşuna giden olur. Fiyatlar çok uygun tertemiz sadece 1 kez giyildiler. hiçbir sorunu yok.. Genelde 36-38 bedene uygun sen kaç bedensin? hee bir de ilanımı 1,5 ay önce vermiştim arka sayfalara atılmıştır. istersen profilimden yazdığım mesajlardan arama yap daha kolay bulursun..

evt Malatyalıyım. 40 beden giyiyorum yeni doğum yaptığım için . ama yinede bakmak isterim

Back
X