Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hangi marka ayakkabı ? acill

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
Oğlum 15 aylık, yürüme antremanları yapıyor henüz. hangi marka ayakkabı almalıyım sizce, nike marka ayakkabısı var ancak taban kısmı yumuşak, patik gibi yani. tabanı sert olan ayakkabı almak istiyorum ama bulamıyorum istediğim numara hep büyük numaralar var. oğlumun ayakkabı numarası 20 .

merhabalar,benim kızım 11aylıkdan beri yürüyor,ilk zamanlar emekleme-yürüme arası old.dönemlerde dediğiniz gibi patik tarzı altı yumuşak ama ilk adım ayakkabısı diye geçen ayakkabıdan giyindi,daha sonra tam yürüyünce her ayakkabıyı giyinmeye başladı ama en çok spor ayakkabısında rahat ediyoruz,nike-adidas farketmez en rahatı.nikeda 21numara var ben alabilirisiniz,altı sert olark,nasılsa 15-20güne 21numarası olur,tam olarak bilmiyorum ama 2side olmalı ama.birde nu-be-benin ayakkabıları çok gzl,kullanıyoruz tavsiye ederim,fakat pançodan sakın alma,hemen açılma yapıyor,chiccodan almadınm ama bence öyle çok pahalı bişey alma numarası hemen değişiyor,en ideali dediğim gibi spor ayakkabı,fiyatı hem daha uygun.

Back