Hangi Marka bebek deterjan yumusatici?

Yumuşatıcı önerilmiyor, ben deterjanı uni baby aldım. Siveno alacağım sonrası için

Kızım 3 yaşında doğduğundan beri siveno kullanıyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum. Moms green de güzel doğal. Bir kez dalin aldım ama sanki çamasirlardan deterjan çıkmıyor gibiydi , onu sevmedim

Bilmem daha doğmadı ki :) yıkadım ama hiç kokusu yoktu iyi bir şey diye düşünüyorum
Teşekkürler cevapladığınız için inşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu 🫶, benim daha küçük ama yinede içgüdü herhalde araştırıyorum kendimce, uni baby en güvenilir olanlar arasında diye okumuştum

Teşekkürler cevapladığınız için inşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu 🫶, benim daha küçük ama yinede içgüdü herhalde araştırıyorum kendimce, uni baby en güvenilir olanlar arasında diye okumuştum
Ben de çok küçükken almıştım iyi yapıyorsunuz araştırın içinize hangisi sinerse. Sağlıkla büyüsün minik 🌸

hanımlar hangi marka bebek dererjan yumusatici kullaniyorsunuz?
Ben toz granül matik sabun kullanıyorum.En başta siveno almıştım ama çamşaşırlarda değişik bi koku bırakıyordu midemi bulandıroyordu .Sonra uni baby aldım o da öyleydi.Toz granül sabuna geçtim memnunum böyle devam ederim.yumuşatıcı aldım ama önerilmiyor diye pek kullanmıyorum.

Ben ilk zamanlar yumuşatıcı kullanmadım ama bebeklerim artık büyüdüler, sık sık kıyafet alınmıyor ve kıyafetler yumuşatıcı olmayınca çabuk yıpranmaya başladılar 1 aydır yumuşatıcı kullanıyorum. Yumuşatıcıların hepsi aynı bence ben dalin kullanıyorum. Deterjan ilk zamanlar uni baby sonrasında ebebek’in markasını kullandım ikisinde de bir sorun yaşamadım 😬

Back
X