Doğuma Hazırlık hangi marka bebek telsizi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cloverleaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
2
0
86
Çanakkale
bebek telsizi almak istiyorum. daha önceden kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
gerekli mi gerekliyse hangi marka tercih edilmeli ?

3 çocuklu bir anne olarak cevap vereyim.1 çocukta hiç ihtiyaç duymamıştık.tek ilgi odağımızdı bebeğimiz .her işimi yaparken gözümn önündeydi.2 bebişim olduğunda evimiz küçüktü gene ihtiyaç duymadık ama alsaydık iyi olurmuş şimdi anlıyorm.3.çocukta yine ev küçük gerek yok dedik ama gündüz odasının kapısını açık bırakamıyoruz.ortanca kızım hemen gidip beşiğe bebeğin yanına atlıyor.kapı kapalı kalmak zorunda.ve bebek uyuyrkende diğer 2 çocuğum gürültü yapıyorlar.oynuyorlar bağırıyorlar.ben bikaç kere bebeğimin çok ağladığı halde duyamadığımızı görünce 1 hafta kadar önce gidip aldık.şimdi daha önce almadığıma pişman oldum.bebişim 5,5 aylık oldu.keşke ilk günlerden alsaymışız.sürekli kulak kabartmaktan ,endişelenmektense içiniz rahat oluyor.biz weewel 800 mt lik olanı aldık.3.kattayız.bahçeye çıktığımızda bile çekiyor.evdeyken de küçük bir seste devreye giriyor ama cızırtı yapmıyor.isterseniz sesini kısıp sadece yüz hareketlerinden bakabiliyorsunuz.bebeğin sesi çok net geliyor.uzun süre sessiz kalmışsa acaba diyorum aletmi bozuldu.bi bakıyorum kızım uyuyor.geçen de misafir gelecekti.iş yapıyordum.uyandığını anladım ama agu bugu diyordu .bende gidip almadım ağlamadığı için.yarım saat fln geçti heralde o arada misafirim geldi ama bebeğimden hiç ses yok.korktum bi hışımla odaya girdim.bi baktım kendikendine tekrar uyumuş:nazar:şimdi artık daha rahatladım.tavsiye ederim.her yerde 125 tl idi.biz ankarada bi mağazadan 100 tl ye aldık.

Back