hangi marka bez kullanıyorsunuz anneler

Ciceklerdesolar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
122
11
68
33
slm arkadaşlar oğlum 14 aylık suana kadar hep prima kullandık fakat israil maliymis bilmiyordum degistirmek istiyorum fakat hangisini almalıyım prima kalitesinde bi bez olsun sizler hangi bezi kullanıyor sunuz ve memnun musunuz?

slm arkadaşlar oğlum 14 aylık suana kadar hep prima kullandık fakat israil maliymis bilmiyordum degistirmek istiyorum fakat hangisini almalıyım prima kalitesinde bi bez olsun sizler hangi bezi kullanıyor sunuz ve memnun musunuz?

her bebeğin teni farklı birine iyi gelen diğerinde pişik yapıyor ama bizde durum şöyle idi

prima.. pişik yapıyordu, parfümü ile çiş kokusu karışınca başım dönüyordu:) sevemedim bıraktım..
huggies.. çok methedilir ama ortopedistimiz çok kalın.. bacaklara zararlı diyince hooop elendi.. pişik yapmamıştı organikti memnunduk aslında..
molfix.. aşırı derecede pişik yaptı.. anında bıraktık..
canbebe.. en memenun kaldığımız bezdi.. pişik olmadı.. parfüm kokusu yoktu.. sızdırmadı.. onun kullandık ve bezi bıraktık 2 yaşında çok şükür:)

Biz bim in bzini kullanıyoruz daha 1 gün bile psişik yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…