Hangi marka günlük ped ?

oz41

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
687
18
298
İstanbul
merhaba arkadaşlar gebelikte günlük ped kullanımı ne kadar doğrudur ve hangi marka en iyisidr ne önerirsiniz

naylon olmamasına dikkat etmek lazım
kotex güzel bence
ben gebelik öncesinde kullanıyordum ama bıraktım
ne de olsa hijyenik olmuyor günlük ped, idrar yolu iltihabı ihtimalini artırıyor
en güzeli bence kullanmamak

naylon olmamasına dikkat etmek lazım
kotex güzel bence
ben gebelik öncesinde kullanıyordum ama bıraktım
ne de olsa hijyenik olmuyor günlük ped, idrar yolu iltihabı ihtimalini artırıyor
en güzeli bence kullanmamak

bende çok kullanma taraftarı değilim aslında ama akıntıya karşı gerekli bu dönemlerde bilmiyorum kararsızım

bende çok kullanma taraftarı değilim aslında ama akıntıya karşı gerekli bu dönemlerde bilmiyorum kararsızım

benim de var akıntım
bi ara kullandım ve idrar yolu enfeksiyonu oldum
doktor kullanmamam gerektiğini söylüyor
sık sık çamaşır değiştiriyorum artık ne yapayım

Bende kotex diyorum.. diğer pedler kullandığımda yeni takmama rağmen hışır hışır ses çıkarıyor ve cildim hassas olduğu için tahriş ediyor ama kotexle hiç bir sorun yaşamıyorum. Hamileliktede en sağlıklısı günlük peddir zaten. Sık sık değiştirmek kaydıyla

benim de var akıntım
bi ara kullandım ve idrar yolu enfeksiyonu oldum
doktor kullanmamam gerektiğini söylüyor
sık sık çamaşır değiştiriyorum artık ne yapayım

günlük pedin idrar yolu enfeksiyonu yaptığını bilmiyordum.üşütmekten olur diye bilirdim.
bide günlük ped genelde mantar yapar diye korkuyorum.çünkü her zaman mantara yakalanıyorum .ben gene katlanıyorum da hamileyken bebeğe zarar verir diye korkuyorum .ama bazı kadın doğum dr ları da günlük pedi öneriyor kafa karışıyor ...en iyisi kullanmamak heralde

günlük pedin idrar yolu enfeksiyonu yaptığını bilmiyordum.üşütmekten olur diye bilirdim.
bide günlük ped genelde mantar yapar diye korkuyorum.çünkü her zaman mantara yakalanıyorum .ben gene katlanıyorum da hamileyken bebeğe zarar verir diye korkuyorum .ama bazı kadın doğum dr ları da günlük pedi öneriyor kafa karışıyor ...en iyisi kullanmamak heralde

benim doktorum önermiyor
etrafımda kimse de kullanmıyor zaten
bence en güzeli hergün çamaşırını değiştir sen
en hijyenik bu şekilde oluyor
akıntı biraz rahatsız edici evet ama idare edicez artık

Back
X