- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Güvendiğiniz araştırıp memnun kaldığınız mama varmı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş mama takviyesi yapın bence..Evet ikisinide kullandım sonra proplana geçmiştim ama çok zayıfladı benim minik![]()
Evet düşünüyorum hiç kullanmadık deneyelm bakalımYaş mama takviyesi yapın bence..
Yaş mama kilo aldırıyor. Biz düzenli olarak haftada 1 defa yaş mama veriyoruz. Bazen tavuk ciğeri alıp haşlıyoruz, o da iyi geliyor.Evet düşünüyorum hiç kullanmadık deneyelm bakalım
Hiç kullanmadık ama hangi markanın yaş mamasını alabilirim birde o tek öğünmü oluyor nası oluyor ?Yaş mama kilo aldırıyor. Biz düzenli olarak haftada 1 defa yaş mama veriyoruz. Bazen tavuk ciğeri alıp haşlıyoruz, o da iyi geliyor.
Hiç kullanmadık ama hangi markanın yaş mamasını alabilirim birde o tek öğünmü oluyor nası oluyor ?
:) Hmmm neyli peki verdiğiniz?Bana sormamissiniz ama bildirim geldiDahil olayim.
Schesir kullaniyorum şuan. Ben tüm kutu tek oğünde vermiyorum zaten bitiremiyor benimki, bölüyorum.
:) Hmmm neyli peki verdiğiniz?
Hmm anladm bizde deneyelm bakalm umarım yer :)Karişik kullaniyorum hepsinden aliyorum sadece tavuklulari almiyorum
Farkli baliklarla biraraya getirilmiş yengeç/karides/sigir gibi konservelerinden aliyorum cesit cesit.
Sheba gayet iyi, felix de arada kullanıyoruz. Bunlar uygun fiyatlılar, petshoplarda daha yüksek fiyata da bulunuyor. Öyle öğün olarak vermiyorum ben, normal maması da duruyor kabında, bunu ekstra olarak veriyorum.Hiç kullanmadık ama hangi markanın yaş mamasını alabilirim birde o tek öğünmü oluyor nası oluyor ?
Hımm anladım severek yiyormu ikisini aynı andamı koyuyorsunuz hangisini bitiriyor?Sheba gayet iyi, felix de arada kullanıyoruz. Bunlar uygun fiyatlılar, petshoplarda daha yüksek fiyata da bulunuyor. Öyle öğün olarak vermiyorum ben, normal maması da duruyor kabında, bunu ekstra olarak veriyorum.
Bizimkinin mama kabında her daim kuru maması durur zaten, öyle hiçbir zaman gidip de bitirmez. Yaş mamayı ayrı kaba koyup veriyorum, onu zaten tek seferde bitiriyor.Hımm anladım severek yiyormu ikisini aynı andamı koyuyorsunuz hangisini bitiriyor?
Hmm şimdi anladım ozaman bi deneyelim bakalım teşekkürlerBizimkinin mama kabında her daim kuru maması durur zaten, öyle hiçbir zaman gidip de bitirmez. Yaş mamayı ayrı kaba koyup veriyorum, onu zaten tek seferde bitiriyor.