• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka mutfak robotu kullanıyorsunuz...

ley_li

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
68
0
86
41
Ankara
arkadaşlar ben mutfak robotu,tost makinesi,blender ve mikser almak istiyorum.
siz hangi markanın ürünlerini kullanıyorsunuz ve tavsiye eder misiniz.

beko mutfak robotu kullanıyordum her bişeyi yapıyodu pek bi hamarattı benimkisi aslında ama bana daha fazla dayanamadı vee motoru yandı tatlicadiarzu sorun bekoda değil bendeydi bence çok zorladım bence utanmasam çamaşırları ona yıkattıracadum naniknanik, blenderım da braun ondan gayet memnunum bi falsosunu görmedim şimdiye kadar miksere gelinceee bimden dandik bişey almıştım işte 1 yıl sonra bozuldu zaten ondan sonra da olan robotuma oldu onu mikser amaçlı kullanmaya kalkınca o da yandı kafamçokkarıştı tefal alcam sanırım şimdi yeni mikser. Bu arada tost makinası alıyosan aparatlarının çıkabilmesine dikkat et yani yıkanabilsin benimki kenwood tencere takımının yanında hediyeydi ama çıkmıyo malesef ızgarası falan silmek gerekiyo herseferinde yıkanmasını tercih ederdim

tefal in fiyatları nasıl acaba.arçelik e baktım ben fiyatları uygun ama ürünler nasıl bilmiyorum.

mutfak robotu bluehouse
blender braun
tost makinası tefal
annemin zevki tabiii bnm mutfakla pek ilgim yok ama annem gayet memnun gözüküyo:D

yıllardır kombin philips mutfak robotu kullanıyorum hem pratik hem de az yer kaplıyor
mikser hediye gelmişti o zaman markanın adını duymamıştım 5 yıl kullandım sinboydu ama bozuldu artık fakat sinbo markasına göre uzun süre kullanmışım
tost makinesi için kesinlikle arçelik tost grill derim çünkü aparatları çıkarılabiliyor yıkanabiliyor ve ızgara dahil biçok şey yapılabiliyor

benimki aura çok memnunum................

Bazı markaların sadece tek bir alanda uzmanlaştıklarını düşündüğüm için hemen atlamam aynı marka olsun diye. Buzdolobımın markası boshc diye mikserimde aynı olsun demiyorum, küçük ev aletleride arzumu, tefali gözüm kapalı alırım, çünkü uzmanlık alanları bunlar, diğer markalar yan ürün olarak kullanıyorlar.

bende arzum un robotunu kullanıyorum ve memnunum
ayrıca halı yıkama makinamda arzumun valla süper yaniii

benim tüm mutfak aletlerim tefal ki çok memnunum fiyatları uygun artı uzun süre garantisi war.. tawsiye ederim annem ablam teyzemler hepimiz tefalciiz ve memnunuz...

arkadaşlar ben mutfak robotu,tost makinesi,blender ve mikser almak istiyorum.
siz hangi markanın ürünlerini kullanıyorsunuz ve tavsiye eder misiniz.

mutfak robotu blender mikseri arzum kullanıyorum.ve çok memnunum .:dance:
tost makinesi kullanmıyorum:)

tatlım tefalin ürünleri çok güzel fakat pahalı.ama paraya kıyabilenlerdensen kesinlikle tefal al derim.onun dışında arzum da güzel

Arzum kullanıyorum ve de kullanacağım,

Tefali de çok beğeniyorum ama beni aşar...

Back
X