Elektrikli Mutfak Aletleri Hangi marka?

Beyhatun

Bin zulme uğrasan da bir zulüm yapma...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.510
57
363
Selam arkadaşlar, küçük ev aletlerinde hangi markayı tavsiye edersiniz.? Kullanıpta memnun kaldıklarınız hangi markalar acaba?:44:

Sanırım ürün belirtmediğim için kimse bir şey yazmamış.Yani fritöz, tost makinesi, mikser, robot, küçük süpürgeyi kastetmiştim.Fikir verirseniz sevinirim.

Aslında benim ürünlerimin çoğu arzum ama bazıları artık eskidi, değiştirme zamanı gelince daha iyi markaları tercih etmek istiyorum bu nedenle fikirleriniz önemli.

Son düzenleme:
Aslında benim ürünlerimin çoğu arzum ama bazıları artık eskidi değiştirme durumunda daha iyi olanı öğrenmek ve öyle yeni ürünler almak istiyorum bu nedenle fikirlerinizi almak istiyorum.

ürünlerim çeyizlik, daha kullanmadım ama umarım iyidir

Benimkiler Korkmaz :16::16:
Tencerelerim,küçük ev aletlerim, ÇKB vs..

Ben belirli bir markaya bağlı kalmadım, kullandığım küçük ev aletleri farklı farklı markalar. Ama genel olarak tefal, philips, moulinex ve braunu önerebilirim.

memnun musun peki?

ben herseyden önce korkmazın çeliğine cok güveniyorum evimizdede var ..
çok begenyorum adeta bayılıyorum :9:
benimkiler çeyizlik oldugu için kullanmıyorum tabi şimdi .. genel olarak memnuniyetim yuksek derece .. herseyimi ondan aldım ..

ürünlerim çeyizlik, daha kullanmadım ama umarım iyidir

ben herseyden önce korkmazın çeliğine cok güveniyorum evimizdede var ..
çok begenyorum adeta bayılıyorum :9:
benimkiler çeyizlik oldugu için kullanmıyorum tabi şimdi .. genel olarak memnuniyetim yuksek derece .. herseyimi ondan aldım ..

Allah kendi evlerinizde güle güle kullanmanızı nasip etsin.:40:

Amiiiin teşekkür ederim inşallah :16::16:

Vestel,arçelik tavsiye etmiyorum braun iyi philips iyi fransız markalara boykotluyum ben

tefal mağazasından moulinex blender seti aldım hemen sesi değişti bozuldu hatta küçük bi parçası kırıldı tefal servisine götürdüm garanti kapsamında değilmiş,o parçanın yenisini aldım onca para verdim yine sorun var,tefal fritöz almıştım ondan da hiç memnun kalmadım kullanmıyorum anacak tefal tost makinem var ondan çok menunum onunda plakaları çıkmıyor ama:)
bnce her üründe farklı farklı markalr iyi bnde bu yanlışa düşüp tefal iyidir die çoğunu tefal aldım pişman oldum onca para verdim bide:20:
bu arada ütüm philips süper ötesi diyebilirim tefal ütülerden daha iyi kesinlikle

Evet haklısın Tefal hakkında pek çok olumsuz yorum duyuyorum ben de.

size king ürünlerini de tavsiye edebilirim.bugün mutfakfirsati.com dan bana mail geldi. king ve arzum da kampanya yapıyorlarmış. bir bakın derim

Teşekkürler canım mesajı geç görmüşüm.

Back
X