Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,
Memorial Tüp bebek merkezinin hangi hastanesini ve doktorunu tavsiye edersiniz ?
Özellikle hamile kalan arkadaşlar, hangi hastahaneye veya doktora gittiniz ?
Çok teşekkürler...
canım benim yengem avrupa yakasındakine gitmişti . bundan 3 sene önce Semra kahramandı ve ilk denemesinde çok az şansı olmasına rağmen hamile kaldı .
Şişli Memorial.
İki tedavimi de orada oldum nasip olursa üçüncü denememi de orada yaptıracağım.
şişli memorıal ilk denemde hamişim çok şükür darısı başınıza
dr nur hn![]()
atasehir memorialdeyim........
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, sen de hamileymişsin bu arada tebrik ederim, tüp bebek mi?öyle ise senin nerde uygulama yaptığını bilmek isterim...
Arkadaşlar,
Bu arada ben dün Şişli Memorial'ı aradım, tüp bebek bölümüyle ve labaratuarı ile görüştüm, ayrıca internetten de bayağı araştırdım...
Şişli hastanenin tüp bebek bölümü 12 yıl önce açılmış, Ataşehir'in ise 1 yıl önce(
Yani Şişli'nin daha tecrübeli bir ekibi ve labaratuarı var...
Bu kadar emek ve para harcadıktan sonra şansım nerede yüksekse orayı denemek istiyorum tabi ki...
ama bir yandan da evime ve işime yakın olsun istiyorum, çünkü ailemiz dışında kimseye bahsetmedim, stres yaratıyorum diğer türlü,işyerine falan ne diyeceğim bilmiyorum(
inşallah hepimiz için hayırlı evlatlar ilk denememizde armağan olur...
Rica ederim canım . Ama yengem o doktordan çok memnun kalmıştı o zaman . Benim de ikinci denememdi canım ilkini İvi tüp bebekte yaptırdım hiç tavsiye etmem .
bu ikincisini Yeditepe Üniversitesinde yaptırdım Cem Fıçıcıoğlu harika bir doktor ...
Allah yardımcın olsun canım .
çok teşekkür ederim, seni de çok tebrik ederim...
Allah tamamına erdirsin inşallah...
canım senin ilk denemen mi ?
zaten kontrollere sabah erken saatlerde gidiyorsun . işyerine de şeker takibi yaptırıyorum falan dersin 3-4 günde bir kontrole gideceksin çok sık gitmiyorsun . opu da hafta sonuna denke getirmeye çalışırlarsa süper olur fazla izin almış olmazsın ama transferden sonra en az 3 gün dinlenmen gerekiyor bunu biliyorsun buna göre izin alırsın ...
şimdiden hayırlı olsun canım ...
Amin canım cümlemizi muradını versin Rabbim . Allahım senin ve tüm isteyenlerin meleklerini göndersin inşl ...
şeker takibi, hımm olabilir, hiç aklıma gelmemişti :))
aslında opu için falan işyerinden izin almam sorun değil, yıl sonuna kadar kullanacağım 2 haftalık daha izin hakkım var, ama 150 kişilik bir şirkette çalışıyorum,birine söylesen herkes duyuyor, insanlar sordukça da stres yaparım biliyorum, o yüzden hiç bir arkadaşıma söylemedim...izinlerimi de nasip olursa transfer sonrasına saklamak istiyorum:)
haklısın tatlım ben aynı sorunu yaşadım işyerimde . iki seferdede beni strese soktular . bencede söyleme sakın . şeker takibi yaptırıyorum de sen onlar çok irdelemezler ...
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım ...
inşallah en kısa sürede bebeklerine kavuşursun ...
bu arada memnunum demişsin ama 3. denemeyi yapacakmışsın, ilk 2si tutmadı sanırım, sizin sorun neydi?