• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Hangi merkezdetüp bebek tedaviniz başarılı oldu?

melis72

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
110
31
298
Hamile kalan arkadaşlar lütfen hangi tüp bebek merkezindeki kaçıncı tedaviniz sonucu hamile kaldığınızı yazar mısınız?LÜTFEN!!!Ben artık maddi manevi tükendim ve bu benim hem yaş olarak hem maddi hem manevi son denemem olacak.Henüz dileğimize kavuşamadık.LÜTFEN BAŞARILI TEDAVİSİ OLAN ARKADAŞLAR HANGİ MERKEZDE VE NASIL UYGULAMALAR SONUCU HAMİLE KALDIĞINIZI PAYLAŞIR MISINIZ?AYRICA ELİNİZDE KALAN 2015-2016-2017 SON KULLANMA TARİHLİ İLAÇLARINIZ VAR MI?

Hamile kalan arkadaşlar lütfen hangi tüp bebek merkezindeki kaçıncı tedaviniz sonucu hamile kaldığınızı yazar mısınız?LÜTFEN!!!Ben artık maddi manevi tükendim ve bu benim hem yaş olarak hem maddi hem manevi son denemem olacak.Henüz dileğimize kavuşamadık.LÜTFEN BAŞARILI TEDAVİSİ OLAN ARKADAŞLAR HANGİ MERKEZDE VE NASIL UYGULAMALAR SONUCU HAMİLE KALDIĞINIZI PAYLAŞIR MISINIZ?AYRICA ELİNİZDE KALAN 2015-2016-2017 SON KULLANMA TARİHLİ İLAÇLARINIZ VAR MI?
Seni cok iyi anliyorum.merkeze karar vermek gerçekten zor vakti zamaninda bende buna benzer konu acmistim.ben bu ay umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum.ilk denememdi ve suan cok şükür hamileyim.istersen ankete de bakabilirsin tup bebek merkezleri kisminda.darisi en yakin zamanda başına inşallah

Umutsuz olma lutfen.inan ki bana da hayal gibi geliyodu hamile kalmak.ama her seyin bir vakti zamani var sadece sabret.biliyorum zor ama Allahim sana bunu yazdiysa er gec yasayacksin.
Sağol canım çok umutsuz ve kötüyüm

Merhaba Allah yardımcın olsun ben 2 aşılama yaptım 29 mayıs hastanesi fatihte tutmadı tüp bebeği brüksel tüp bebek merkezinde yaptım 2.denemede çok şükür tuttu tavsiye ederim bir git görüş derim

Sağolun canlar, Brüksel de denedim yumurta bile gelismedi cnm ilkkez yumurta gelismedi.Sana hangi yöntem uygulandi

selam ben bahcecı fulya kliniğindekı erbil bey sayesınde gebe kaldım.ıkı kere baska merkezde tup bebek yaptıktan sonra olumsuz sonuclar aldık.görünürde herhangı bır sebep de yoktu ama bu sonuçlardan sonra erbıl beye gıtmeye karar verdık.cok sıcakkanlı ve ıcten bı dr.bıze bır takım vıtamınler verdı ve tahliller ıstedı.yaklaşok ıkı ay bunları kullan gel dedı.daha oncekı dr.ların farketmedıği bırşey farkettı ve onun sayesınde normal yolla hamıle kaldım.cok sukur su an 5 haftalık hamıleyım.hashımotto dıye tıroıd ıle ılgılı bır rahatsızliğim varmıs ve sadece selenyum dıye bı takvıyeyle su an erbıl bey sayesınde hamıleyım.ustelık lucrın de kullanmaya baslamıstım uzun protokol tedavı olacagı için.kısacası yaklaşık 3 yılın sonunda 2 tup bebek denemesınden sonra 3 denemeye başlamak üzreyken doğal yolla gebe kaldım.umarım sızler ıcın faydalı şeyler paylaşmışımdır.:)bu arada fıyatlarla ılgılı cok korkutucu rakamlardan bahsedılıyor oyle oldugu soylenemez .hemen hemen ıstanbul ve bursadadakı cogu merkezle aynı fıyatlar soz konusu hangi merkezi düşünüyorsanız arayıp sormaya çekinmeyin

Sağol canım çok umutsuz ve kötüyüm
Canım hiç umutsuz olma allahın izniyle hayırlısıyla tedavind başlar bebişini kucağına alırsın. Bol bol duaetbizimde burada dualarımız hepimiz için.hepimiz birbirimizeduaediyoruz ve inanıyoruz oralimizi yüksek tutuyoruz. Ben bahceci umutta selen hanımda transferimi bekliyorum doktordan çok memnunum. Uzun protokol başlandı bana ilk denememde iptal oldu yaş ileri yumurta az sıkıntılı anlayacağın durumumuz. Ama bu sefer 5 yumurtam çıktı herşeyde yolundagidiyor.allahın izniyle güzel olacak.

Back
X