hangı merkezı onerırsınız

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
mrhba arkadaslar ben bayramdan sonra jınemedde yapmayı dusunuyodum ama kımse bu hastaneyı o kadar begenmıyor nedense sızce alman hastanesınde ulun beymy yoksa medıkal parktakı lutfı kupelioglu hangısını tercıh edersınız ve hıc teksen camlıbeyın hastası olan yokmu hamıle kalsın veya kalmasın yokmu

sarol merhaba ben alman hastanesini öneririm bende 5.denememi orada yaptım ve şu an 4 aylık kızım var bence çok başarılı bir ekip

bende b.evler medıcalparkda latif beye yaptırdım memnun kalkdım şuan 3 aylık olacaz allah izin verirse ikizlere hamişimmmm.....ama arkadaşın dediği gibi hepsi ile ön görüşme yap hangisi kafana cebine uyarsa git ....beni arkadaşım götürdü memnun kaldım devam ettim

arkadaşlar bende sitede yeniyim.banada yardım edin merkez konusunda..umut,memorial ve alman hastanesiii.....bekliyorum tavsiyelerinizi..

ben memnunum alman hastanesinden ama gidip görüş istersen senin içine sinmeside çok büyük etken başarıda . hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar bende sitede yeniyim.banada yardım edin merkez konusunda..umut,memorial ve alman hastanesiii.....bekliyorum tavsiyelerinizi..

selmacım 3 de çok başarılı bir ekip...bence tahlillerinide al ve git ön görüşme yap hangisi kafana yatarsa ona başlarsın artık..hakkında hangisi hayırlıysa o olsuncanım..

memorial hastanesinde yaptırdım çokda memnun kaldım. çok başarılı ve birçok ilke imza atmış bir hastane tavsiye ederim.

umut diyorum ama şimdilik....almanda kalıyor aklım tabiki görüşmeden karar verilmiyo..ama doğru kararı vermek çok zor.maddi imkan kısıtlı olunca insan böyle düşünüyo arkadaşlar...umutta nerdeyse almanın yarı fiyatı 3500 ytl ilaçlarda içinde.alman7000 ytlyi buluyo...bakalım hayırlısı...yinede fikirlerinizi bekliyorum...

arkadaşlar ister alman ister umut ister memorial diye düşünün...bu merkezler istanbulda en iyi merkezler olarak biliniyor...ancak şunu unutmayın ki sizin kısmetinizde bu iş varsa,nerede olursa olsun gebelik oluşacaktır...ben de 2 yıl önce sizler gibi düşünüyordum...en iyi yerde yaptırmalıyım ve hamilellik şansımı arttırmalıyım diyordum...ancak gördüm ki en iyi merkez diye lanse edilen yerlerde yaptıran kişilerin de hayal kırıklıkları son derece fazlaydı...bıraktım hayatımı akışına ve kader beni acıbadem hastanesine götürdü...jinekoloğum orada olduğu için bir baktım bana fikrimi sormadan hemen benim için hastanenin tüp bebek merkezinden randevu almış...gittim,görüştüm ve şimdiki doktorumla tanışmış oldum...iki küçük prensime onların sayesinde kavuştum...kadıköy acıbadem tüp bebek merkezi ve doktorum cem demirel...kesinlikle tavsiye ederim...

menekse bende memoriail hastanesinde düşünüorum ama biraz kendimizi toplamamız lazım maddi konuda..canım sen hamilemisin??bide sakıncası yoksa senin sorun neydi??

evet canım hamileyim ben ikiz bekliyoruz.bende çok araştırdım hastane ve en iyisini memorial olduğuna karar verdim. çok şükür sonuçta iyi oldu. benim sorunum polikistik overdi.inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.

gözünaydın menekşe inan çok sevindim hamile olduğuna.darısı benim başıma vede olmayan herkeze rabbim nasip etsinn..amiiinnnn menekşe inşşş...

Ben Umut' ta yaptırdım, çok da memnun kaldım ayrıca, kesinlikle tavsiye ederim. Gerek rapor kullanarak gerekse ücretlide gayet uygun bir fiyata yaptırabiliyorsun. Alman' ın ekibi zaten.AYrıca Mustafa Bahçeci' nin yeri. Cihazlar da son sistem .Laboratuar çok önemli biliyorsun. Sen yine görüşmeler yapıcaksan yap, ama umut aklının bir köşesinde olsun bence.İnşallah güzel haberlerini alırız.

selam canım ben yeditepe üniversite hastanesinde yaptırdım ve cok memnun kaldım 1 ay önce ikizlerim doğdu. yeditepede prof. cem fıcıcıoğlu var cok cok ii bi doktor ve yeditepe hem özel hem üniversite hastanesi dört dörtlük bi hastane, üniversite hastanesi olduğu ,içinde kendisi rapor cıkarıyor. cok yardımcı oluyorlar. tavsiye ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…