Hangi mevisimin kadınısınız?

Gectidostkervani

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
10
0
286
Ankara
Hangi mevsimin kadınısınız?

Dört mevsim var. Ama kendinizi sadece bir mevsimde daha mutlu, huzurlu ve canlı hissediyorsunuz. Çünkü siz, o mevsimin kadınısınız. Şimdi yapacağınız tek şey ait olduğunuz mevsimi bulmak ve stilinizi ona göre belirlemek.

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış. İnsanın hayatı boyunca kimbilir kaç kere yaşadığı, uyum sağlamak zorunda olduğu mevsimler. Kimimiz güneşe aşığız. Gökyüzünde ateşten bir top gibi yerini aldığında kabımıza sığmayız. Kimimiz dökülen yapraklarıyla, hüznüyle sonbaharı severiz. Nisan yağmurları altında ıslanmaktan zevk alırız, her ilkbahar. Ya da bütün siyahları örten beyazlığa kaptırırız benliğimizi. Sebep ne olursa olsun sonuçta birini tercih ederiz
diğerlerine. Amerikalı modacılar mevsimlere uygun stilleri belirlemişler. Sizin yapacağınız tek şey ait olduğunuz mevsimi bulmak. O kadar!

Kış kadınları

Kendinizi kışın mutlu ve dinamik hissediyorsanız tipik bir kış kadınısınız demektir. Düz saçlar, topuzlar, örgüler sizin için en uygun modeller. Fondöten seçiminde bej tonlarını tercih edin. Allık için pembe, fuşya size gidecek en iyi renkler. Allığınızla doğru orantılı bir ruj
mutluluğunuza mutluluk katacaktır! Kıyafet seçiminizde ise canlı mavi, kırmızı, gri,
fuşya ve mor gibi renklerden kolay kolay vazgeçmeyin.

.............................

Yaz kadınları

Sıcak, cana yakın, masum... Tıpkı yaz mevsimi gibi! Bu tip kadınlara dalgalı saçlar çok yakışır. Özellikle de saçının ve teninin rengine uygun yapılan bir röfle güzelliğine güzellik katar. Pembe allığınız varsa, ne mutlu size! Bu renk bir allık yaz kadınına hoş bir hava verecektir. Ruj seçiminde de canlı pembeler, mercanlar tercih edilmeli. Kıyafetlerinizde de pembe ve mavi renkleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

...............................

Sonbahar kadınları

'Hüznü ve karamsarlığı sevenlerin mevsimi de sonbahar. Bukleler, lüleler saç stiliniz için çok uygun. Makyajınıza; bej, dore tonlar gibi ten renginize yakın saydam renklerde seçeceğiniz bir fondötenle başlayın. Allığınızı kızıl kahve ve somon renklerinden seçebilirsiniz. Kıyafetlerinizde ise koyu yeşiller, kırmızılar, turuncular, petrol ve pas rengi size en çok
yakışacak renklerdir.

…………………..

İlkbahar kadınları

Bu mevsimin kadınları iddialı güzellikleriyle dikkati çekiyor. İtalya'da bir Saç renginde küllü renklerden ve koyu kestaneden kaçınmalısınız. Doğal görünümlü ve hareketli saçlar sizin için en uygunu. Fondötende saç ve ten renginizi gözardı etmeyin. Turuncu, kayısı rengi kıyaflerinizde ideal seçim.

Tam bir kış kadınıyım valla ben !!! Yagmurlar yagsın, gokyuzu gri olsun...kış kokusu vardır ya odun komur yakarlar o koksun! Kar gelsin buz gibi ama ılık olsun, bembeyaz olsun :)) yerler ıslak olsun ışıklar vurdugunda parlasın :)))) sıcacık sahlep cam kenarında ya da mangal sucuk ekmek yanında sıcak şarap ! hehehe boğazlı kazaklar botlar bereler burunlar kırmızı ! Seviyırum kışı ben yaaa :) kokusunu bile..

:1:Şurada anlatılanlara yada tespitlere göre diyelim İlkbahar kadınıyım ama Çileklinin dediği gibi tamamen benim duygularım soruluyorsa Kışım kış:32:

Sanırım ben tam bir kış kadınıyım. Yazla ise hiç barışamadım bilmiyorum... Yazın kendimi çok rahatsız hissediyorum. O bunaltıcı sıcaklar, insan kalabalığı vs... Sakinliği, karamsarlığı, hüznü seviyorum... İstanbul'a kış çok yakışıyor bence. Eminönü'nde Galata Kulesi'ni izlerken üşümek, tavşankanı çayı yudumlarken ısınmaya çalışmak, sevdiğin varsa sevdiğine sarılmak sıkı sıkı... Bir de şöyle düşünüyorum da gerçekten en güzel anılarımı kış ve sonbaharda yaşamışım. Bunun yanı sıra belki de diyorum başka bir şehirde yaşasam başka mevsimlerin kadını olurdum. Kapadokya'nın ilkbaharları ne kadar da güzel oluyor mesela.. Yemyeşil, sakin, huzurlu... Benim biricik cennetim <3

Back
X