Hangi mop?

hangi mop alınmalı?

• pratik paspas sistemi

OY: 0 0,0%
  • sil süpür set

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Karpatyam

Anne adayı :)
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
897
733
23
Arkadaşlar evde yere dökülen kıl saç tüy korkulu rüyam oldu artık çok temız tititz biride değilim ama viledayı salladım çöpe yenı nesıl paspasları gorunce ne kadarda geri kalmışım.
Siz işinizin ehlisinizdir iyi bilirsiniz hangi ürünü almalıyım özellikle saç toplasın yerde bırtane bıle gormeyeyım yeter makınayla alıyorum vıledayla sılıyorum hop yerde saç yahu az once aldım makınayla nerden geldı bu oluyorum ufak tefekler daha sınır bozucu :KK43:
fıyatlarda 50 lerde 70 lerde sıze danışayım dedım hangısını alsam?

cok detaylı ben de bilmiyorum , temizlikte kılı kırk yaran biri degilim ama mikrofiberler iz tüy bırakmadan temizliyor olmalı ozelliginden dolayı.

cok detaylı ben de bilmiyorum , temizlikte kılı kırk yaran biri degilim ama mikrofiberler iz tüy bırakmadan temizliyor olmalı ozelliginden dolayı.
Anladım teşekkür ederim bende çok oyle ahım şahım değilim temizlediğim yerde tekrar saç gorunce sınırler zıplıyor :)

o dert bende de var. hansel ve gratel gibi iz bıraka bıraka gidiyorum evde saclarımla :( kucuk el süpürgesi aldım çözüm olarak. baska turlu olmuyor her defasında koca süpürgeyi çıkaramıyorum. çok üşengecim.

o dert bende de var. hansel ve gratel gibi iz bıraka bıraka gidiyorum evde saclarımla :KK43: kucuk el süpürgesi aldım çözüm olarak. baska turlu olmuyor her defasında koca süpürgeyi çıkaramıyorum. çok üşengecim.
aynı ben :) mantıklı aslında küçük el süpürgesi yazdım aklımın kenarına :)

Back
X