Nikah Hangi nikah dairesi? Fikirlerinize ihtiyacım var...

biocin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
896
21
118
İzmir
Nikahımız İstanbul da olacak, ben İzmirde yaşıyorum ve nikah dairesini önceden gidip görme olanağım yok malesef. İki yer var aklımızda, birisi Ataköy evlendirme dairesi diğeri Bahçelievler. Hangisi daha güzel? Söylediğim yerleri bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.yerimseniben

Nikahımız İstanbul da olacak, ben İzmirde yaşıyorum ve nikah dairesini önceden gidip görme olanağım yok malesef. İki yer var aklımızda, birisi Ataköy evlendirme dairesi diğeri Bahçelievler. Hangisi daha güzel? Söylediğim yerleri bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.yerimseniben

canım bizimde yazın nikah olucak. bahçelievleri düşünüyoruz. bizim bir arkadaş nikah yapmıştı. fotolardan gördüm. bayağı güzel ferah yer...

cnm bahçelievler oturuyorum ikisinide biliyorum ama ataköydekinin bahçesi filan daha güzel sahsen ben ikisi arasında kalsam ataköyü tercih ederdim.bahçelievlerin resmi var nette bi bak istersen ataköy varmı bilmiyorum

Benim ki de 14 mayıs 14:20 de bahçelievler evlendirme dairesinde olacak,ablamınki de orada oldu,çok şık bi yer,öneririm,mutluluklar...

Ben Ataköy'ü tavsiye ederim canım, bizde 7 hazirana Ataköy'e gün aldık. Abimlerinki Bahçelievler'de olmuştu, takı esnasında çok sıkıntı yaşamıştık, bayağı sıkışıklık oluyor. Ama Ataköy'ün bahçesi gayet ferah, öncedende orada birkaç nikaha katılmıştım, problem olmuyor. Bu arada abim 4 sene önce evlenmişti şimdi nikah dairesinde değişiklikler olduysa bilemem. Mutluluklar canım...

Back
X