Hangi Oyuncak Secilmeli Cocuklarimiz Icin?

COCUGUNUZA EN SON NE OYUNCAK ALDINIZ?

• BEBEK

OY: 0 0,0%
  • ARABA

• LEGO

OY: 2 100,0%
  • KITAP VE BOYA KALEMI

• DIGER OYUNCAKLAR

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

mondschein2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
957
7
96
İsviçre
*oYUNCAK,COCUKLAR ICIN BIR EGLENCE ARACI OLDUGU KADAR GELISIMINI SAGLAYANARACTIR.oYUNCAKLAR, COCUGUN KOL VE BACAKLARINI GELISTIRECEK,HAYAL KURMA IS YAPMA GUCUNU ARTIRACAK,YENI BILGILER VERECEK VE EGLENDIRECEK NITELIKTE OLMALIDIR.
*OYUNCAKLAR COCUGUN SÖKÜP YAPABILECEGI SEKILDE VE DUSUNEREK OYUN KURACAGI OZELLIKTE OLMALIDIR.

*HARFLI ,SAYILI,PARLAK RENKLI,GEOMETRIK SEKILLI OYUNCAKLAR OKULA HAZIRLIK ACISINDAN COK YARARLIDIR.

*COK PAHALI OYUNCAKLAR COCUKLAR ICIN BELKI EGLENDIRICI OLABILIR,AMA UGRASTIRICI VEYA DUSUNDURUCU OLAMAZ,BUNUN YERINE CESITLI BICIMLERDE KUTULAR,LEGOLAR,SU,KUM,ESKI KUMAS PARCALARI,GAZETE,KITAP,BOYAMA,BOYA KALEMLERI VE EVDEKI ARTIK MALZEMELER COCUK ICIN YARARLI VE DAHA CEKICI OLABILR,

*OYUNCAK COCUGUN YASINA UYGUN VE DAYANIKLI OLMALIDIR.SIVRI UCLAR KESKIN KENARLAR KIYMIKLAR COCUGUN KOLAYCA YARA ALMASINA SEBEB OLUR.OYUNCAKLAR GERCEK ESYAYA YAKIN,COCUGU INANDIRABILÊCEK BUYUKLUKTE OLMALIDIR.

*COCUGUN KÜPLERLE,TOPLARLA,RENKLI KALEMLERLE,PARMAK BOYALARLA,KITAPLARLA,LEGOLARLA,HAYAL GÜCLERINI ORTAYA DÖKMESNI SAGLAYABILIRIZ,
*TEKNOLOJIK OYUNCAKLAR YERINE HAYAL GUCUNU GELISTIRECEK DAHA BASITLERINI TERCIH EDELIM,AYRICA HANGI OYUNCAK OLURSA OLSUN COCUGUMUZLAONU OYNAYALIM VE COCUGUMUZUN BU OYUNCAGI DIGER ARKADASLARI ILE PAYLASMASI YONUNDE TESVIK EDELIM.

mrb canım ( anacım nıckını yazayım dedım ama cok zor yaa :) benım kızımda bıldıgın gıbı 26 aylık. daha cok lego, geometrık sekıllı oyuncak, ahsap puzzle... vs gıbı oyuncaklarla oynuyor. sımdı 2 aydır falan bır ajandamız var,ben resım cızıyorum herhangı bır nesne olabılır. ayakkabı, tv, bebek, kare daıre ... gıbı. onların ne oldugunu hemen bılıyor. boyama yapıyoruz. zaten bebeklıgınden berı neredeyse hıc bebekle falan oynamadı. cevremdekı yakınlarımada almayın dedım. cunku daha farklı yonlerde kabılıyetı. elımde olsada ona daha cok seyler yapabılsem. heryerde degısık gelıstırıcı oyuncak arıyorum. malum burası kucuk yer hersey bulunamıyor.. yazın ıcın tek edrım canım..kendıne de bebıosıne de ıyı bak optum ıkınızı de..

mrb canım ( anacım nıckını yazayım dedım ama cok zor yaa :) benım kızımda bıldıgın gıbı 26 aylık. daha cok lego, geometrık sekıllı oyuncak, ahsap puzzle... vs gıbı oyuncaklarla oynuyor. sımdı 2 aydır falan bır ajandamız var,ben resım cızıyorum herhangı bır nesne olabılır. ayakkabı, tv, bebek, kare daıre ... gıbı. onların ne oldugunu hemen bılıyor. boyama yapıyoruz. zaten bebeklıgınden berı neredeyse hıc bebekle falan oynamadı. cevremdekı yakınlarımada almayın dedım. cunku daha farklı yonlerde kabılıyetı. elımde olsada ona daha cok seyler yapabılsem. heryerde degısık gelıstırıcı oyuncak arıyorum. malum burası kucuk yer hersey bulunamıyor.. yazın ıcın tek edrım canım..kendıne de bebıosıne de ıyı bak optum ıkınızı de..

slm yaramcim,,nickim uzun evet kisacasi mond yaz gitsin valla,kizinin oyuncak ilgisi gercekten guzel bnce ,en guzel gelisimi zaten oyuncaklardan ogrenirlermiss,bnm kizda iste subatta iki yas olacak valla bnm kizda hic bebeklerle oynamaz bazen ,,,cogu zamn buyuk harfli,,sayili,muzikli oyuncaklar aliyorum,,onunla oynamayi severr,
canim kendine cok iyi bakk bebised eiyi bak,ikinizide optummm,gorusmek uzeree:1hug:

aslında oyuncagın şeklinden rengin den daha önemlisi onlar için, oyunu bizlerle oynamak
oyuncak ne kadar ucuz olursa olsun birlikte bi kaç saat geçirmenin onlar ve biz için hazine oldugunu biliyoruz....
yapabiliyormuyuzzzz
-hayır:)

aslında oyuncagın şeklinden rengin den daha önemlisi onlar için, oyunu bizlerle oynamak
oyuncak ne kadar ucuz olursa olsun birlikte bi kaç saat geçirmenin onlar ve biz için hazine oldugunu biliyoruz....
yapabiliyormuyuzzzz
-hayır:)

slm canim ,benm kiza yeni oyuncak aldigimda ilk nce oynar ama belli bir sure sonra oyuncaktan bikarr oynamk istemez ama bn gidince hep oynarr,ama onlarda hakli tek basina oynaktan kim zevk alirki bn elimden geleni kadr kizimla oynarimm,ama ona bakarsan o sabaha kadr oyna derr,onlardaki hareket kimsede yokk,bn arada sirada kizimi oyun kluplerine gotururum,orda daha eglenceli yasitlarla oynuyorr,mesela bnm bir yigenim var valla oyuncagin tadini cikartr saatlerce oynarr,ama bazisida ilgisini bile cemezz,bnm kiz genelde muzikli seylerdn legolari seviyorr,
sevgilerrrrr:emir_bebek::emir_bebek::1hug:

yaşıtlarıyla oyun en güüzeli ama kesinlikle yarım saatte olsa ayırmak şart çocuklarımıza, birebir vakit geçirmek için en güzel şey oyun...

yaşıtlarıyla oyun en güüzeli ama kesinlikle yarım saatte olsa ayırmak şart çocuklarımıza, birebir vakit geçirmek için en güzel şey oyun...

haklisin canim arkadasimm,benm kide oyunu sever cok hareketli,bi büyüsede kurtulsam diyorumm,cok ictahsiz teyzesi ya,,oyuzden moralim hic yok bu aralar ,iste kendimi k,k veriyorumm,herseyin basi saglik,sevgiler canommm

Back
X