Hangi Pardesü/Kap???

Kullanmadım ancak kalitelidir diye düşünüyorum.
Bir dünya para alıyorlar bir kap için.
Armine için de kaliteli diye düşünüyordum ama 1 ayda solması tuhaf.
Keşke iade yapsaydınız mağazaya.

Bu arada ben 2. modeli beğendim..

TuğbaVenn kullanıyorm kışlık ürünlernde hc bi sorun yaşamadm kumaş olark..

Modelden ziyade kesimleri oturan cinsten bu koydklarinizn..
Bence bu konuda kapın yada pardesunun tarzından çok farza olan yakınlıgını baz alın
Ben artk ne armine,ne aker,ne alvina ve tugbada dahl dogru düzgn pardesü bulamıyorm hep bi bedn büyk alıp tadılat yaptırıyorm..

Merhaba değerli KK üyeleri.:kkk: Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var. Yeni bir kap almak istiyorum fakat şöyle tam anlamında gönlüme göre bulamadım. Birkaç pardesü modeli buldum internetten. Bunların boyunu kısaltıp kap yapmak istiyorum (dizin biraz altında) :40:

Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bunların markası Tuğba. Ben daha önce hiç kullanmadım bu markadan. Nasıl bir marka kalitesi nasıl?

1. MODEL
Eki Görüntüle 1147442 Eki Görüntüle 1147443 Eki Görüntüle 1147445

2. MODEL
Eki Görüntüle 1147446 Eki Görüntüle 1147451 Eki Görüntüle 1147453

3. MODEL
Eki Görüntüle 1147454 Eki Görüntüle 1147455 Eki Görüntüle 1147456

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. (Umarım doğru yere konu açmışımdır ve fotoğraflar görünür) :40:
2. çok şık duruyo yalnız göğüs kısmı mankende çektirmiş ona bi çözüm bulmak lazım.
1.de güzel

Kullanmadım ancak kalitelidir diye düşünüyorum.
Bir dünya para alıyorlar bir kap için.
Armine için de kaliteli diye düşünüyordum ama 1 ayda solması tuhaf.
Keşke iade yapsaydınız mağazaya.
Bu arada ben 2. modeli beğendim..
Teşekkür ederim :42:

TuğbaVenn kullanıyorm kışlık ürünlernde hc bi sorun yaşamadm kumaş olark..
Modelden ziyade kesimleri oturan cinsten bu koydklarinizn..
Bence bu konuda kapın yada pardesunun tarzından çok farza olan yakınlıgını baz alın
Ben artk ne armine,ne aker,ne alvina ve tugbada dahl dogru düzgn pardesü bulamıyorm hep bi bedn büyk alıp tadılat yaptırıyorm..
Teşekkür ederim :42: Maalesef bu markalar dışında da pek çok yere baktım aldıklarımdan da hep pişman oldum yaşımdan büyük duruyo modeller. Ama ben zaten zayıf biriyim bunlar mankenlerdeki gibi durmaz bende..

bende ilk olanı cok begendim :16:
:21: zarif duruyor .. :3:
Teşekkür ederim :42:

Çok çok haklısınız ama dediğim gibi bende zaten göğüs yok gibi bir şey. Öyle mankenlerdeki gibi olmuyor. Hem omuzlarıma şal alıyorum (yazın da ince şallardan)

Ddgnz gbi bende bulamiyorm en son tugbaya yöneldm aslnda onun modelleri dha uygun genç insanlar için..
Ama ddgm gbi artk bi beden büyük alip eger çok abes durmuyosa hc karişmiyorm ama bazen potluk yapiyor kollari falan onlari tadilat yaptryorm 38 bedenim ama 40 bazen 42 aliyorm kesimine göre:)

Size başmdan geçen bi anımı anlatmak istyrm..Ben 8 yildr kapaliym 2 yil oldu ewleneli..1 yil önceye kadr giym tarzm hep diz altı kap,pantoln,şal yada eşarpti..
Eşimle tanışacagm gün gelmşti yine aynı tarz giyinp gttm çevremdki insanlara göre kendmi o kdr tesettre uygun hssediyodm ki..kaplarim hep beldén oturtmali alti genşleyen tarzlardi hani günümzdki kap modelleri gbi..
Nyse biz ewlendk tam 1 yil geçti biqün romantzm yapicm sözde geriye dönük açtm konuyu
-ee benle tanştgn beni ilk gördügnde dikkatini ne çekmişti ddm
-bna gögüslerin ddi..

Şaka yaptgnı sandm ama
-gayt cddym çoktandr gym tarzndan hoşlanmadgmi söylemk istiyodm ama zorladgmi düsünüp sogrsn die kendn fark etmeni bekliyoe ddi..

O gün o kadar utandm ki..kimbilir tanımadgm kaç erkege hakkmda düşünce zinası yaptrdm..Allah afftsn ins:(
şuan tam 8 tane kapım war hepsi armine,aker,alvina duruyolar öyle giymiyorum şuan ten renqi çorapla bile çıkamıyorum dişariya yada bi mahremin yaninda otrmaya..esarbimi dha az icine katliyorm o zaman omuzlarimida örtüyor iyice ..öncedn kisack duruomuş arkası:)
Hamileym 5 aylik pardesu bulamadm genş ferace aldm 38 oldu ama 42 aldm smdilik hc belli dgl hamile oldugum onun icinde..
Bu arada ferace de yaz icin gercekten cok rahat oluyomş ilk dfa gydm bnde..:)

Tesettür mağazalarının bedenleri genelde 38den başlıyor, ben 36 bedenim ve bu mağazalarda bana göre hiçbir şey yok. Hep olgun bayanlar için bir şeyler üretiyorlar, açıkçası ben yaşıma ve bedenime uygun kıyafet bulamıyorum.

Nyse biz ewlendk tam 1 yil geçti biqün romantzm yapicm sözde geriye dönük açtm konuyu
-ee benle tanştgn beni ilk gördügnde dikkatini ne çekmişti ddm
-bna gögüslerin ddi..

Şaka yaptgnı sandm ama
-gayt cddym çoktandr gym tarzndan hoşlanmadgmi söylemk istiyodm ama zorladgmi düsünüp sogrsn die kendn fark etmeni bekliyoe ddi..
Çok utanç verici gerçekten kapanıyoruz ama tam hakkıyla değil Allah affetsin :50:

Tesettür mağazalarının bedenleri genelde 38den başlıyor, ben 36 bedenim ve bu mağazalarda bana göre hiçbir şey yok. Hep olgun bayanlar için bir şeyler üretiyorlar, açıkçası ben yaşıma ve bedenime uygun kıyafet bulamıyorum.
Kıyafetlerimi bende bu mağazalardan almıyorum ama dış giyimi buralardan alıyorum. Diğer türlü bana da çok kadınsı geliyor...

Back
X