Size başmdan geçen bi anımı anlatmak istyrm..Ben 8 yildr kapaliym 2 yil oldu ewleneli..1 yil önceye kadr giym tarzm hep diz altı kap,pantoln,şal yada eşarpti..
Eşimle tanışacagm gün gelmşti yine aynı tarz giyinp gttm çevremdki insanlara göre kendmi o kdr tesettre uygun hssediyodm ki..kaplarim hep beldén oturtmali alti genşleyen tarzlardi hani günümzdki kap modelleri gbi..
Nyse biz ewlendk tam 1 yil geçti biqün romantzm yapicm sözde geriye dönük açtm konuyu
-ee benle tanştgn beni ilk gördügnde dikkatini ne çekmişti ddm
-bna gögüslerin ddi..
Şaka yaptgnı sandm ama
-gayt cddym çoktandr gym tarzndan hoşlanmadgmi söylemk istiyodm ama zorladgmi düsünüp sogrsn die kendn fark etmeni bekliyoe ddi..
O gün o kadar utandm ki..kimbilir tanımadgm kaç erkege hakkmda düşünce zinası yaptrdm..Allah afftsn ins

şuan tam 8 tane kapım war hepsi armine,aker,alvina duruyolar öyle giymiyorum şuan ten renqi çorapla bile çıkamıyorum dişariya yada bi mahremin yaninda otrmaya..esarbimi dha az icine katliyorm o zaman omuzlarimida örtüyor iyice ..öncedn kisack duruomuş arkası:)
Hamileym 5 aylik pardesu bulamadm genş ferace aldm 38 oldu ama 42 aldm smdilik hc belli dgl hamile oldugum onun icinde..
Bu arada ferace de yaz icin gercekten cok rahat oluyomş ilk dfa gydm bnde..:)