Hangi Puset?

Bu Pusetlerden Hangisi Alınmalı?

• Ankete Katılan
    35

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
Araştırmalarım sonucu
*çift yönlü
*hafif(7 kg den az)
*bebeğe uygun(3 y-4 yaşa kadar)
*yıkanan kumaş vb pusetleri listeledim.hangisini tercih ederdiniz?sadece bunlardan olursa sevinirim.7 kg altında bişey düşünüyorum.Birçok tanıdığım ve akrabam travellerden aldı.sonra 2. bir puset daha aldılar.nedeni de hantal pusetler olduğu için.

bir de bu ürünlerden hangileri geniş.malum bebek kilolu olursa 1-2 yaşında sığsın diye.ve de ön -arka tekerleri tam dönmeli değil mi?yönünü değiştirince 360 derece dönen tekerler arkaya gelmesin.her yerden dönmesi manevra kabiliyetini güçlendirir sanırım.
bu ürünleri bilen-kullanan yorum yaparsa çokkkkk sevinirizzz

Son düzenleme:
Baby2Go Proton şu an en çok gidenlerden. Dün aldım bende, kullanışlı, hafif, kibar.. Bu işlerle ilgilenen arkadaşım onca arabanın içinden buna neden bakmıyorsun diyerek ona yönlendirmişti. Diğerleri kadar çok yerde kaplamıyor ve hantal olmaması en güzel özelliği..:34:

kızlar baby2 go protonun
1-ön ve arka tekerleri 360 derece dönüyor mu?çünkü çift yön olunca yön değiştirince arkadaki tekerlekler öne geliyor.onun da dönmesi önemli diye duydum.
2-Amortisörlü mü?engebeli yollarda çok sarsılıyormuş bazı modeller.mesela bebek uyuduysa sarsılması sıkıntı yaratır.dümdüz değil malesef birçok yer.
bir de kulpu yukarı aşağı yükseklik ayarı var mı?

kızlar baby2 go protonun
1-ön ve arka tekerleri 360 derece dönüyor mu?çünkü çift yön olunca yön değiştirince arkadaki tekerlekler öne geliyor.onun da dönmesi önemli diye duydum.
2-Amortisörlü mü?engebeli yollarda çok sarsılıyormuş bazı modeller.mesela bebek uyuduysa sarsılması sıkıntı yaratır.dümdüz değil malesef birçok yer.

1- Evet dönüyor
2- Evet tekerler darbe azaltıcı amörtisörlü
Kulpta yükseklik ayarı var mı bilmiyorum ama sanırım yok..

$ProZ5P9V3Z4U8L9U1K6[1].webp $56459270_tn30_0[1].webp cnm çift yönde çok haklısın ben kızım da tek yonlu aldım ve hiç memnun kalmadım ruzgara guneşe karşı koruyucu olmuo ben kreft flameyıde beyendım özellık anlamında ve tekerlerınde cift olmamasına dikat ein en azından ön tekerın $56459270_tn30_0[1].webp

Son düzenleme:
Yanlış oyladım 3.5 yıldır pierre cardin enigma kullanan biri olarak kesinlikle öneririm

ben hiç birini oylamadım,fikrim olmadığı için.yalnız çift yön özelliği bence gereksiz,en azından olmazsa olmaz bi özellik değil.bende kızımda illa çift yönlü olsun diye tecrübesizlikten bayb2 go'nun bi modelini almıştım ama ne kadar hafif olursa olsun yinede tek başına bebeğin ve çantasıyla birlikte aç kapa yapıp rahat kullanamıyorsun.yerinde olsam tam yatar bi baston alıp rahat ederdim.şimdi ikinci bebeğim gelecek ve ben chicco lite way alıcam.ötekide merdiven başında duruyor öylece:27:

Çift yönlü hafif ve kesinlikle tek elle açılıp kapanan bir model olmalı protonu reklamlarda görünce istediğim araba dedim ama maalesef yeni araba alamam baston puset almaya çalışıyorum araştırmadan gidip arabayı aldık biz pierre cardin 310 du modeli sanırım çok ağır hantal yer kaplıyor tek elle açılıp kapanmıyor tekerlekleri sorun çıkarıyor ,yeni bir yere taşındım ve ansansör yok ikinci kat he oğlumu hem arabayı aynı anda indirmek zorundaym tek elimde araba tek elimde oğlum hadi indirdim birde açması mesele tek elle açılmıyor hadi onu bir şekilde yapıyorum ama asla tek elle kapanmıyor sanırım yardımcı olmuşumdur:) bizim o arabayı almamızın nedenide sağlık bakanlığından sertifikalı kansorejen madde içermiyor demişlerdi:) markaya fiyata takılmamak lazım hafif rahat açılıp kapanan çift yönlü olsun yeter birde sarsıntı olunca benimki uyanmıyordu o sarsıntılar ona beşik gibi geliyordu:)

ben hiç birini oylamadım,fikrim olmadığı için.yalnız çift yön özelliği bence gereksiz,en azından olmazsa olmaz bi özellik değil.bende kızımda illa çift yönlü olsun diye tecrübesizlikten bayb2 go'nun bi modelini almıştım ama ne kadar hafif olursa olsun yinede tek başına bebeğin ve çantasıyla birlikte aç kapa yapıp rahat kullanamıyorsun.yerinde olsam tam yatar bi baston alıp rahat ederdim.şimdi ikinci bebeğim gelecek ve ben chicco lite way alıcam.ötekide merdiven başında duruyor öylece:27:

canım çift yönde de tam yatan var diye biliyorum.bir de ankete yazdığım modeller hafifler genelde

Kesinlikle chicco liteway kumada girdi, daga tasada..her yerde kullandim cok memnun kaldim agirlik olarakta en hafif pusetlerden

Bazı bebekler için olmazsa olmaz çünkü benim oğlum gibi yabancıları görünce ağlayan bir bebekse yönü size dönük olmayınca dışarı çıkmak kabus olur dışarda yabancı çok:) hemde rüzgarlı havalarda çok rahat oluyor,sizin söylediğiniz modelede bakıcam hemen bende almak istiyorum yeni bir şey zor ama:)

canım kraft aura diyorum daha da başka bir şey demiyorum. benim ikinci arabam çok rahat ettim. çift yön benim için çok önemliydi güneşli rüzgarlı havalarda çok işe yarıyor. tek elle kapatabiliyorsun sürüşü çok rahat tente tam kapanıyor. hafif çok rahat kaldırabiliyrsun. alt sepeti de çok kullanışlı. kesinlikle tavsiye ederim. chicco litewayi kullanan bir kadınla karşılaştık mağazada memnun değilim dedi. bebeğin oturduğu kısım çok ince ben de baktım nerdeyse iskeletin üzerinde oturur gibi çok sert geldi bana bir de tek yön.

Kraft Aura Bebek Arabası - e-bebek.com
bizim arabamız bu hanımlar.

ve kesinlikle mağazaya gidip görüp alın derim.

Bazı bebekler için olmazsa olmaz çünkü benim oğlum gibi yabancıları görünce ağlayan bir bebekse yönü size dönük olmayınca dışarı çıkmak kabus olur dışarda yabancı çok:) hemde rüzgarlı havalarda çok rahat oluyor,sizin söylediğiniz modelede bakıcam hemen bende almak istiyorum yeni bir şey zor ama:)

bence de çift yön gerekli.olmazsa olmaz bişey.bebek huysuzlanınca çevir sana baksın.ama çift yönde tekerlekler kafasmı karıştırıyor.ön arka 360 derece dönmeli mi bir de tekerlek büyüklüğü ve adedi önemli mi:26::26::26:

Ben ilk kızımda quinny buzz kullandım ve pratik değil. Ankette yok ama şimdi maclaren techno xlr kullanıyorum tavsiye ederim pratik ve hafif

canm biz baby2go proton aldık ağır değil kapanması açılması kolay ve yer kaplamıyor diye tercih ettik. hantal bişiy alırsan ilerde baston almak zorunda kalıyorsun dediler mantıklı geldi. bu epey gidecek gibi.

kızlar baby2 go protonun

proton çok iiii ama öne ayarlı olduğunda gitmiyor sürüşü zor satucı bana her arabada öne alınca zor gider deddi bilmiyorum artık
bunlar travelelr gibi olmaz dedi
sürmeden alma

Valla o markaları bilmiyorum bizmiki hantal şimdiki aklım olsa almazdım hafif olsun tek elle rahat kapanabilen ve açılabilen olmalı bi de bebekle taşınırken kolay olmalı ben her gün oğlumu bakıcıya bırakırken kullanıyorum bel fıtığı olmam yakın her gün bi de merdivenden indir çıkar artık oğluma hadi sen merdivenden çık diyorum asansör kapısına kadar daha küçükken bebek arabasıyla beraber indiriyordum çok sövdüm kendime diyim
ki oğlum 20 aylık büyüdü artık yenisini almam ikinci bebeğim olursa inşallah yenisini alırım deneyerek alırm

Valla o markaları bilmiyorum bizmiki hantal şimdiki aklım olsa almazdım hafif olsun tek elle rahat kapanabilen ve açılabilen olmalı bi de bebekle taşınırken kolay olmalı ben her gün oğlumu bakıcıya bırakırken kullanıyorum bel fıtığı olmam yakın her gün bi de merdivenden indir çıkar artık oğluma hadi sen merdivenden çık diyorum asansör kapısına kadar daha küçükken bebek arabasıyla beraber indiriyordum çok sövdüm kendime diyim
ki oğlum 20 aylık büyüdü artık yenisini almam ikinci bebeğim olursa inşallah yenisini alırım deneyerek alırm

sen hangi modeli kullanıyordun tatlım??

ben bebe confort loola almayı planlıyorum. şimdi kampanyada puseti alınca ana kucağı hediye oluyor. acaba bilgisi olan var mı??

$Bebe-Confort-Gr0-Creatis-Fix-Oto_24541_1.webp $ST44781BR.webp

pierre cardin enigma kullanıyorum ve memnunum, araba koltuğuyla birlikte almıştık, küçükken koltuğu arabaya takıp kullandık, arabada pek içinde otumadı ama ana kucağı olarak evde çok işime yaradı. benim kızım arabada oturmaktan sıkıldığı için gezerken yarı yolda katlayıp ben kızımı alıyordum, babası da arabayı omzunda taşıyordu ya da yalnız başıma dışarı çıktığımda birelimde bebek arabası kucağımda bebekle taşıyabildiğim bir araba.. seyahate giderken yer kaplamayan, kolay taşınabilen bir bebek arabası. arabayı defalarca yıkadım ve hiçbir şey olmadı, her yerde kullandım çok sağlam. yalnız bebek uyuduğunda bebeğin başının geldiği kısım boynunu çok desteklemediği için ben oraya yastık vb. ile destek yapıyorum. şu anda kızım 18 aylık boyu da uzun olduğu için bacaklarını tam olarak ileri uzatamayınca bana bazen rahatsızmış gibi geliyor. ayak kısmı da kaldırılabilen, ayarlanabilen bir modele de bakabilirsin. iyi ve kötü yanları bunlar. seçim senin canım.:3:

Son düzenleme:
Back
X