Hangi Puset?

Bu Pusetlerden Hangisi Alınmalı?

• Ankete Katılan
    35
pierre cardin enigma kullanıyorum ve memnunum, araba koltuğuyla birlikte almıştık, küçükken koltuğu arabaya takıp kullandık, arabada pek içinde otumadı ama ana kucağı olarak evde çok işime yaradı. benim kızım arabada oturmaktan sıkıldığı için gezerken yarı yolda katlayıp ben kızımı alıyordum, babası da arabayı omzunda taşıyordu ya da yalnız başıma dışarı çıktığımda birelimde bebek arabası kucağımda bebekle taşıyabildiğim bir araba.. seyahate giderken yer kaplamayan, kolay taşınabilen bir bebek arabası. arabayı defalarca yıkadım ve hiçbir şey olmadı, her yerde kullandım çok sağlam. yalnız bebek uyuduğunda bebeğin başının geldiği kısım boynunu çok desteklemediği için ben oraya yastık vb. ile destek yapıyorum. şu anda kızım 18 aylık boyu da uzun olduğu için bacaklarını tam olarak ileri uzatamayınca bana bazen rahatsızmış gibi geliyor. ayak kısmı da kaldırılabilen, ayarlanabilen bir modele de bakabilirsin. iyi ve kötü yanları bunlar. seçim senin canım.:3:

çok güzel yazmışsın canım ışık olacak bize.mutlaka mağazada uzuuuun bir incelemeden sonra almak lazım.hantallardan herkes şikayetçi.2. arabayı almamak lazım.o nedenle hafif ve kullanışlı araba almak lazım.sağol

enigma 2020 yi aldım doğduğunda kızıma,görünüşü ve çift yönlü oluşuna aldanmıştım,geri iade ettim,çok hantal ,hiç vaad ettiği gibi pratik değil,yerine chicco liteway aldım,memnunum ama daha hafif olsa daha iyi olurdu,bastonların konforlu rahat olanlarına bakın derim.

enigma haricinde diğer 3 model birbirine benziyor kullanış açısından.. bende 2010 modeli var ama 228 ile arasında pek fark görmedim.. 4 tekeri de 360derece dönüyor, hafif katlanınca az yer kaplıyor.. proton,2010,228 bunlar 4e katlandığı için tek elle imkansız yapmanız.. ben aldığıma pişmanım demeyim çok güzel hafif kullanışlı.. ama tek elle katlanmadığı için gittiğim yerde zorluk çekiyorum ne yalan söyleyim.. bir de ben 4 tekerin 360 derece dönmesini takıntı haline getirmiştim.. ilk başta elimde babymax çift yönlü araba vardı sadece öndekiler dönüyordu zorlanıyordum başta bebek bana doğru dönük olunca.. ama sonra baktım ki aslında alışmışım..
4 tekeri açık olunca bir tuhaf sürülüyor.. hafif yan yolda araba aşağı çekiyor.. sonracığıma arabayı tekerlerin dönme düğmelerini kapatıcan, freni devreye alıcan da öyle arabayı toparlıcaksın.. itme sapı uzuyor ama okadar da önemli birşey değil..
protona gelince o da aynı mantıkta sadece ön tekerler dönüyor.. hı birde bu arabalar biraz dar.. enigmayı canlı görmedim ama daha geniş duruyor..
arkadaşın biri kraft auratı tavsiye etmiş.. bende ederim.. geniş en azından içi.. alırken fileye de dikkat edin.. geniş olması herzaman iyidir.. pierre cardinin ufacık..

bence de çift yön gerekli.olmazsa olmaz bişey.bebek huysuzlanınca çevir sana baksın.ama çift yönde tekerlekler kafasmı karıştırıyor.ön arka 360 derece dönmeli mi bir de tekerlek büyüklüğü ve adedi önemli mi:26::26::26:

bizimki 8 tekerli ama dediğim gibi pierre cardinnin 310 du modeli sanırım ve tekeri ilk kullanmaya başladığımızdan beri sorun çıkardı ben hep bana dönük kullanıyorum bana dönükken bana bakan sağ tekeri sorun çıkarıyor, 360 derece dönüyor öyle dönmesi tabi önemli sağa sola çevirirken yani benim araba mı öyle bilmem kullanmak için ehliyet almak lazım:) birde pierre cardin en çok şikayet alan markaymış gerçi herkes enigmayı tavsiye ediyor bilsem bende ondan alırdım hemde tamirde sıkıntı çıkarıyorlarmış garantili olmasına rağmen sen bilirsin ama proton iyi görünüyor tavsiye edende çok.

baby to go protona bugün mağazada baktım.çift yön kısmını bebek kendimize bakacak şekilde çevirince arka tekerlekler(360 derece dönmeyen) öne geliyor ve manevra kabiliyeti köşe dönerken zor oluyor.mağazada köşeyi döneyim dedim araba beni çeviriyor market arabası gibi zorladı.vazgeçtim.pierre düşünmeye başladım.bir de süper bir kanz araba gösterdi adam çift yön.içi geniş ve yumuşak tekerler süper ama 15 kg.hayatta taşıyamam 6. katta oturuyorum.zor biraz

slm canım benimde 8 aylık bir bebeğim var bende araba alırken çok araştırdım ve bende çift yönlü 4 tekeri dönen ve hafif bir model istedim p.cardin enigma bu istediğim özelliklerde bir arabaydı ama ben yılbaşında aldım arabayı ozaman ebebekin sitesinde sunny baby adonis vip modelini gördüm enigmayla aynı özelliklere sahipti ve fiyatı indirimde olduğu için onu tercih ettim.yanlız şunu belirteyimki dört dörtlük bir araba yok yani illaki artısı ve eksisi oluyor arabaların.benim aldığımda katlanınca biraz fazla yer kaplıyor.Sunny Baby Sunny Baby Adonis Bebek Arabası Mavi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler işte bu canım.

Back
X