pierre cardin enigma kullanıyorum ve memnunum, araba koltuğuyla birlikte almıştık, küçükken koltuğu arabaya takıp kullandık, arabada pek içinde otumadı ama ana kucağı olarak evde çok işime yaradı. benim kızım arabada oturmaktan sıkıldığı için gezerken yarı yolda katlayıp ben kızımı alıyordum, babası da arabayı omzunda taşıyordu ya da yalnız başıma dışarı çıktığımda birelimde bebek arabası kucağımda bebekle taşıyabildiğim bir araba.. seyahate giderken yer kaplamayan, kolay taşınabilen bir bebek arabası. arabayı defalarca yıkadım ve hiçbir şey olmadı, her yerde kullandım çok sağlam. yalnız bebek uyuduğunda bebeğin başının geldiği kısım boynunu çok desteklemediği için ben oraya yastık vb. ile destek yapıyorum. şu anda kızım 18 aylık boyu da uzun olduğu için bacaklarını tam olarak ileri uzatamayınca bana bazen rahatsızmış gibi geliyor. ayak kısmı da kaldırılabilen, ayarlanabilen bir modele de bakabilirsin. iyi ve kötü yanları bunlar. seçim senin canım.![]()
çok güzel yazmışsın canım ışık olacak bize.mutlaka mağazada uzuuuun bir incelemeden sonra almak lazım.hantallardan herkes şikayetçi.2. arabayı almamak lazım.o nedenle hafif ve kullanışlı araba almak lazım.sağol