• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi rengini seçsem karar evremedim..

fati_ma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
47
0
86
İstanbul
mrb lar

polaristen hafta sonu bi bot aldım kahve rengini eve gelince acaba siyahını daha rahatmı kullanırdım diyorum.şimdi karsız kaldım değiştirsemmi diye.bende taba rengi uzun siyah rengi uzun bide pantolonlarla giydiğim kısa bi siyahım var.ama kilo aldım uzun siyahlar kapanmıyo tam kısalarda boğaz kısmı güzel değil.kahve rengi pek kullanmadım.ne dersiniz
kahve rengiyi nelerle giyebilirim.?ayyy çok karrasızım ya

303389-2 ürünün kodu bu googlede polaris le bu kodu araştırabilirseniz çıkar şimdiden teşekkürler kızlar.

bence git geri ver :)) çünkü su alıyor. bir damla bile içine giriyor polaristen aldım almaz olaydım..

annemin bot ve çizmeleri polaris, karda kışta hiç su almadı. sizinki şanssızlık sanırım.
bence değiştirmeyin, hertür kıyafetle daha uyumlu olur diye herşeyin siyahına gidiyor elimiz, sonra birsürü siyah ayakkabı pantalon v.s bir de kahverengi deneyin bakalım değişiklik olsun.

kahverengi ve sütlü kahve gibi tonlardaki çizmeler daha dikkat çekici oluyor.Aksesuarlar daha belli ediyor kendini.

Back
X