Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renkten ne kadar koymalıyım sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dbhg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
selam kızlar. saçlarımı şu anda palette platinle boyuyorum fakat hazır boyalardaki platinler bildiğimiz sarı yapıyor. benim bildiğim platin beyazımsı. bende netten beyaz, gümüş ve platin saç boyası sipariş ettim. istediğim renk içinde hafif grilik olan beyaz platin. sizce bunun için hangi renkten hangi oranda koymalıyım karar veremiyorum

selam kızlar. saçlarımı şu anda palette platinle boyuyorum fakat hazır boyalardaki platinler bildiğimiz sarı yapıyor. benim bildiğim platin beyazımsı. bende netten beyaz, gümüş ve platin saç boyası sipariş ettim. istediğim renk içinde hafif grilik olan beyaz platin. sizce bunun için hangi renkten hangi oranda koymalıyım karar veremiyorum
önce saçlarını ister boya olsun ister doğal rengi,platin renginin tutmasını istiyorsan mutlaka oriyelle açacaksın..

oryali vurduğumdada çiğ bi sarı oluyo bembeyaz bi şekilde açmıyor hiç yoksa açıcam ama faydası olmuyor :/

Ben olsam direk gümüş boyayla boyarım.Palette platin in renk sonucunu fotoğrafla paylaşabilir misiniz? Çok merak ediyorum zahmet olmazsa.

gümüş boya bir mix tondur.. mavi(küllü) , yeşil boya gibi... mix tonlar daha çok istenmeyen yansımaların yok edilmesinde kullanılır diye biliyorum ben yani direk boyanır mı bilmem... ama elindeki palette ye bir miktar(saçların uzunsa bir parmak kadar, değilse daha az) gümüş boya kat sarılar azalacaktır... mavi boya turunculuğu, yeşil kızıllığı ve gümüş de sarılığı alır...

Back
X