Saç Rengi ve Saç Boyama hangi saç rengi sizce?

rosemoon38

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
32
0
16
Kastamonu
Mrb kızlar ben beyaz tenli bir bayanım . 10 yıldır sarı gölge , röfle yaptırdım, sonraları koyu kahve , kızıl, karamel ,çikolata kahve ve en son olarakta siyaha boyattım ama ailemden olumsuz tepkiler aldım :( sarıların ardından biranda siyaha geçmek çevremdekilerin tepkisine yol açtı:( yakışmış diyenler de var ama olumsuz tepkiler daha çok.aslında siyahı biraz kullanmak istiyorum ama yine de kararsızım :( önümüz yaz , rengimi biraz açsam mı acaba? farklı saç renklerimden resimler koyuyorum...hangi resimdeki yakışmış yada bunlardan başka bana önerebileceğiniz renk var $e0309188_o.webp $c24e2f63_o.webp $b93a1ad1_o.webp $52058d06_o.webp $908c5f9e_o.webp $769cffcf_o.webp $462acd24_o.webp $64d20045_o.webp $8fb73410_o.webp $8afa2a58_o.webp $6cbb0ac4_o.webp $3cb4d4ec_o.webp $1dae6a00_o.webp $e071d3b1_o.webp mıdır arkadaşlar? şu aralar bakır karamel rengini çok duyuyorum , siz ne dersiniz?

:) Boya kataloğu gibi hehe... Ben sana en çok ilk resimdeki rengi yakıştırdım. Hele şimdi yaz önümüz, birazcık da yanarsan, çok güzel olur.

Canım kesinlikle 2. sıradan 4. fotoğraftaki koyu renkli saç sana daha çok yakışmış

bende 2.sıradakı en son fotoyubeğendım kaşlardan dolayı esmer görunmenıze rağmen o sarı çok hoş geldi gözume

çoğu kişi 2. fotoğrafı beğenmiş ama ben üst sıradan 5'i çok beğendim. üzerinde beyaz gömleğin olan fotoğraf. o renk tenine yakışmış bence. :)

maşallah denenmemiş renk kalmamış :)

hepsi de güzel olmuş en koyu olan hariç biraz boğmuş gibi. bence en çok ikinci sıra 1. resim ve en son resim. açık tenlisin hepsi de çok yakışmış.

Herkesin aksine 2.yi beğenmedim ben,çizgi çizgi röfle yaşlı göstermiş,olgun,hem de doğal durmuyor..2.sıra en sonda sarı saçlı haliniz var o çok güzel,karamel uçları sarı size çok yakışır diye düşünüyorum..

Back
X