Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuanı kullanmalıyım sizde

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
ne olur bir akıl verin memnun olduğunuz saçlarınızın dökülmesine iyi gelen bir şampuan yokmu saçlarım dökülüyor ince telli ve yağlı hangi şampuanı kullanıcam clear çok döktü şu bitkisel şampuanlar berbat yaptı kupkuru yaptı saçlarımı :( şimdi elseve kullanıyorum ama hala dökülüyor gliss var sarı kutlu bilmiyorum onuda beyenmedim sanırım ama bir yardım edin sizce ? ne kullanmalıyım:43:

slm canım benimde saçlarım yağlı ince telli
saç yapım böyle ama son zamanlarda bi kaşıntı aşırı yağlanma ve dökülme başladı
bende son 1-2 aydır sadece sabun kullanıyorum yağlanma dökülme ve kaşıntımda azalma oldu
sabun ilk 2 3 yıkamada sertlik yapıyo ama sonra saçlar sabuna alışıyo ve sertlik olmuyo
na kadar az kimyasal o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorum :34:

slm canım benimde saçlarım yağlı ince telli
saç yapım böyle ama son zamanlarda bi kaşıntı aşırı yağlanma ve dökülme başladı
bende son 1-2 aydır sadece sabun kullanıyorum yağlanma dökülme ve kaşıntımda azalma oldu
sabun ilk 2 3 yıkamada sertlik yapıyo ama sonra saçlar sabuna alışıyo ve sertlik olmuyo
na kadar az kimyasal o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorum :34:

sabunun adı ne canım ya bende bir sürü şey kullandım göya bitkisel ama hepsinde kimyasal şeyler var üstelik kazık gibi yaptı çok sinirim bozuk ya anlarsın beni :(((((

Son düzenleme:
sabunun adı ne canım ya bende bir sürü şey kullandım göya bitkisel ama hepsinde kimyasal şeyler var üstelik kazık gibi yaptı çok sinirim bozuk ya anlarsın beni :(((((

zeytinyağlı sabunla yıka canım aktardan al. ne tam beyaz olcak ne de yeşil. kirli beyaz krem gibi olcak. ben onla yıkayıp üzerine şampuan yapıyorum. sadece onla yıkayabiliyorsan yıka ama katı yapıyor. bir dene görceksin.

ne olur bir akıl verin memnun olduğunuz saçlarınızın dökülmesine iyi gelen bir şampuan yokmu saçlarım dökülüyor ince telli ve yağlı hangi şampuanı kullanıcam clear çok döktü şu bitkisel şampuanlar berbat yaptı kupkuru yaptı saçlarımı :( şimdi elseve kullanıyorum ama hala dökülüyor gliss var sarı kutlu bilmiyorum onuda beyenmedim sanırım ama bir yardım edin sizce ? ne kullanmalıyım:43:

elıdorun sac dokulmelerıne karsı olan sampuanını da dene ıstesen cnm ben yıllardır elıdor duz sacalr ıcını kullnırım mesela sacalrım duz oldugu ıcın hıc elektrıklernme olmuyo ve de duzlestırmeden cıkabılıyorum belkı sana da etklılı olur

benimde saçım ince telli ve yağlı..
bende medikal şampuan piyasa şampuanı bebe şampuanı bitkisel denedim hepsinden..
şuan yine bitkisel sarımsaklı şampuan kullanıyorum..
dene istersen saçlarım suan hiçde bitkisel şampuanla yıkanmış gibi değil yumuşacık..
birine iyi gelen sana iyi gelmeye bilir okadar övgü duyduğum şampuanlar kullandım ama bende işe yaramadı bunu rast gele aldım gibi bişe hiç araştırmadım..
denemeden anlayamassın..

Back
X