Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hangi şampuanı önerirsiniz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
439
3
96
Bursa
arkadaşlar şampuan olarak elidor kullanıyorum farklı şampuan önerileri verirseniz sevinirim

yok canım kurutmadı bende hafif bir kepeklenme oldu sonra o da gecti.
her kullannımda kremini de kullanıyorum ben sadece uçlara sürüyorum ama..
ve saclarım gerçekten cabuk uzadı
herkes farketti çünkü çok kısaydı.

mrb arkadaşlar sebametin şampuanını öneririm ilk kulanımda bile sonuç süper hemde saç kremi kullanmadan

yaglı saç için bı fıkrı olan varmı kızlarrr ..hangı sampuann kullanmalıyımm...bıktımmm artık ya hamılelıkte cok zor oluyo sureklı yıkamaktan bezdımm ..allh rızası için fıkirrrrrrrrrr:a015:

kızlar saçlarım için dfn garlı şampuan aldım ama ayrıca istiyorumki saçlarım parfümlü koksun

yanii dfn garlı şampuan yanında birde loreal elseve şampuanım var arada sırada onuda kullansam olurmu sizce mesela haftada 3 gun dfn garlı bigünde fönden önce falan elseve

birde şampuanın son kullanma tarihi olmaz diilmi arkadaslar

saçı sakın şampuanla yıkamayın. birçok kimyasal ve silikon içeriyor ve saçı mahvediyor tabii silikon parlak gösterdiği için iyi oldugunu sanıyoruz. saç için doğal z.yagı ya da defne sabununu öneririm. başlangıçta saç sabuna alışana kadar sabretmek gerek onu da hatırlatayım.

Ben blendax bal özlüyü öneriyorum.Normal saçlar için ama Saça dengeli bakım yapıyor ve parlatıyor.Kokusu da mikemmelllbayanssulusmile Blendaxın saç kremi içinde.Ayrı değil.Zaten bana da ayrı kullanınca kepek oluyor.Denedim ve sonuç hüsrann :1shok: Ben şampuanımı tek geçermmm opuyorumnanaktan

bioderma node g güzel diye duydum yağlı saçlar için ben de denemek istiyorum.kurutmuyormuş üstelik

Ben Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum.Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…