hangi sektörde çalışmalıyım karar vermem lazım

otomotıv sektorunde kı mudur benı arayarak ne zaman gelecegımı sordu..
ben tasınamadıgımı soylerek ızın ıstedım bır hafta daha sure verdı..
ben eger ıstersenız baska bır personel alabılırsınız sonucta ıs yerı ben gec kalıyorum bır aydır ıdare edıyorsunuz dedım. yok hayır ben gelemıyormusunuz dıye merak ettım dedı...

kendı sektorumde kı ıs yerı ..cok az maas verıyor bu benım ıcın de dezavantaj ıs yuku cok :(maası az calısan bayan bı ben varım :(
dıger sektorde muhatap oluna n ınsan sayısı az bellı bır sınıf

önce otomotiv fimarsında işe başladım uc gun kadar calıstım sonra dedım yıne bıuldıgım ıse devam edeyım gıttım yenıden kendı sektorume 4.gun baktım ıs yogunlugu cok yemeklerı kotu calıstıgım ınsanların sevıyelerı çok çok dusuk .dedım otomotıv sektorune doneyım.
otomotıv sektorundeyım.
yenı bır sektor yenı bır ıs kendımı kanıtlamak zor ..ısı ogrendım sayılır ama korku var ıcımde ya cıkartırlarsa ya bır hareketım gozlerıne batarsa .hala eskı calısıtıgım sektor donmemı ıstıyor...
bıldıgım ıs oldugu ıcın aranılan personel olmak guzel ..kımse de kolay kolay cıkaramaz benı onuda bılıyorum..kendı sektorumden mazaga mudur olma sansım var bolge mudurum bır ıkı ay calıs mutlaka alırız senı dıyor sızce ne yapmalıyım

Eski iş yerinle pazarlık yapma şansın varsa pazarlık yap ve daha yüksek maaş iste. Vermiyolarsa otomotivde devam et ama onlara da uzun süreli sözleşme imzalamayı teklif et. Uzun süreli sözleşmeye yanaşmıyorlarsa seni kalıcı düşünmüyorlar demektir, tehlikeli.

Bu arada başka iş de arayabilirsin, belki çok daha fazla seveceğin bir iş çıkar karşına.

önce otomotiv fimarsında işe başladım uc gun kadar calıstım sonra dedım yıne bıuldıgım ıse devam edeyım gıttım yenıden kendı sektorume 4.gun baktım ıs yogunlugu cok yemeklerı kotu calıstıgım ınsanların sevıyelerı çok çok dusuk .dedım otomotıv sektorune doneyım.
otomotıv sektorundeyım.
yenı bır sektor yenı bır ıs kendımı kanıtlamak zor ..ısı ogrendım sayılır ama korku var ıcımde ya cıkartırlarsa ya bır hareketım gozlerıne batarsa .hala eskı calısıtıgım sektor donmemı ıstıyor...
bıldıgım ıs oldugu ıcın aranılan personel olmak guzel ..kımse de kolay kolay cıkaramaz benı onuda bılıyorum..kendı sektorumden mazaga mudur olma sansım var bolge mudurum bır ıkı ay calıs mutlaka alırız senı dıyor sızce ne yapmalıyım

bence biran önce ne istediğine karar vermelisin. onlar da ne süper işverenlermiş. sen 3 gün çalışıp ayrılıyorsun sonra geri geliyorsun kabul ediyorlar. şimdi ayrılmayı düşünüyorsun tekrar :) dediğim gibi biran önce karar ver. heriki taraf da bu elemanın ne istediği belli değil diye, işten atmasınlar Allah korusun.

Eski iş yerinle pazarlık yapma şansın varsa pazarlık yap ve daha yüksek maaş iste. Vermiyolarsa otomotivde devam et ama onlara da uzun süreli sözleşme imzalamayı teklif et. Uzun süreli sözleşmeye yanaşmıyorlarsa seni kalıcı düşünmüyorlar demektir, tehlikeli.

Bu arada başka iş de arayabilirsin, belki çok daha fazla seveceğin bir iş çıkar karşına.

kendı ısımde devam edersem magaza muduru olma sansım cok yuksek..
ama zahmetlı ve zor bır ıs
otomotıv sektorunde korkuyorum ısten cıkarılırım dıye yoksa kendı ısıme donmeyecegım

bence biran önce ne istediğine karar vermelisin. onlar da ne süper işverenlermiş. sen 3 gün çalışıp ayrılıyorsun sonra geri geliyorsun kabul ediyorlar. şimdi ayrılmayı düşünüyorsun tekrar :) dediğim gibi biran önce karar ver. heriki taraf da bu elemanın ne istediği belli değil diye, işten atmasınlar Allah korusun.

ısveren olarak onlarda sonuna kadar haklı..
ben uc yılın verdıgı aranılan personel olmanın yogun bı temponun personelı olmanın ardından temposu daha dusuk bır yenı bır ıste ıse yaramadıgımı hıssettım bır anda..
hanı yenı olmak zormus..
sektor guzel alıstım sayılır otomotıvee..
ama ıste aranılan eskı personel olmak basın dık gezmek te ayrı bır duygu.
benı cıkarmayacaklarını bılsem otomotıvden asla bırakmam daa ıste

İş görüşmesi için arabayla karşılamalar, size işyerind ekalam yeri ayarlamalar, görüşme için 2 hafta, taşınma için 2 hafta süre verip geç kalınca beklemeler... Bana inandırıcı gelmedi, fazla iyi. Fazla iyi derken, normal görüşme süreci değil, ben kıllandım. KEndi işine devam et...

Otomotiv sektöründeki müdürün konuşmalarında eski elemanlar vs dediğinden ürktüm işten çıkarılırmıyım?? korktum güven vermedi demişsiniz..
Başka bir sektörde çıkarılmayacağınızın garantisi var mı ??

Bende otomotiv sektöründeyim.

İyi bir çalışanı çalışkan bir elemanı hiçbir işveren işten çıkarmaz..
Eskiler geri gelse bile siz başarılı ve verimli olduğunuz sürece gerekirse ayrı bir departman açılır çalışmaya devam edersiniz.

Cv güncellemesi de ..başvuru yaptığınız firma şube olduğundan cv nizi genel merkeze göndereceklerdir.

Çalışma saatleri problem değilse maddi açıdanda tatmin ediyorsa korkmadan başlayın.

Olmazsa dünyanın sonu değil farklı bir iş arayışına girersiniz..

Son düzenleme:
Back
X