Hangi testler ???

Gamze9120

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
21
6
6
34
Kizlar selam, cinsel yolla bulaşan hastaliklar icin hangi testleri yaptirmam lazim bilgisi olan yazabilirmi simdiden tsk

Smear testi yaptirmaniz lazim. Doktora gidip boyle bir şüphem var derseniz gerekli olanları yapar. Ancak bir bulaş gerçekleştiyse hemen testte belli olur mu bilemedim.

Smear testi yaptirmaniz lazim. Doktora gidip boyle bir şüphem var derseniz gerekli olanları yapar. Ancak bir bulaş gerçekleştiyse hemen testte belli olur mu bilemedim.
Akıntım var bir suredir , birazda saglik konusunda panik biriyim kremsi beyaz bir akinti cok degil ama rahatszlik veriyor , herhangj bir yara, lezyon vs yok. Baska bisi icin antibiyotik cipro kullanmistim ondan kaynakli bir mantar mi bilemedim bu ilac bazen mantar yapabiliyormus.yalniz kasintim fln yok her mantarda kasinti olurmu onuda bilmiyorum.smear de belli olur mu ki :(

Akıntım var bir suredir , birazda saglik konusunda panik biriyim kremsi beyaz bir akinti cok degil ama rahatszlik veriyor , herhangj bir yara, lezyon vs yok. Baska bisi icin antibiyotik cipro kullanmistim ondan kaynakli bir mantar mi bilemedim bu ilac bazen mantar yapabiliyormus.yalniz kasintim fln yok her mantarda kasinti olurmu onuda bilmiyorum.smear de belli olur mu ki :KK43:
Şüpheli ilişki ne zaman gerçekleşti bilmiyorum. Doktora danışın. Mantar olsa kokulu akıntı olur. Yeşil akıntı olur. Ama hpv belirti vermiyor diye biliyorum. En dogru bilgiyi doktordan alirsiniz. Sakin olun, panik yapmak sorun çözmeyi hızlandırmaz.

Şüpheli ilişki ne zaman gerçekleşti bilmiyorum. Doktora danışın. Mantar olsa kokulu akıntı olur. Yeşil akıntı olur. Ama hpv belirti vermiyor diye biliyorum. En dogru bilgiyi doktordan alirsiniz. Sakin olun, panik yapmak sorun çözmeyi hızlandırmaz.
Cok tesekkurler en doğrusu sanirim doktorla gorusmek, es gecmeyip cvp verdiginiz icin cok sagolunn🙏

sanırım bı kulucka donemı falan oluyor hastalıkların baya bı once okumustum. 15 gune ortaya cıkan da var. haklısın

Son düzenleme:
Farkindayim kendim aşamıyorum cunku bu durumu. Doktorun bana onemli bisiyimin olmadiginj ozellikle test ve tahlillerle kanitlamasi anca beni rahatlatiyor, heleki cinsel yolla bulas durumu varsa gundemde siz dusunun vay halime :)
Stres yonetimi katgi bozukluğu gibi teşhisler alirsiniz, gereken tedav uygulanir. Daha kaliteli bir hayatınız olur.

Rahatlatıcı yorumlarınız icin cok tsk , umarim bu konuda da bosuna evham yapiyorumdur🥴
Oyle oldugunu düşünüyorum. Bazi seyler olacaksa oluyor. Partnerimizin insafina kalmışız. O soylemezse geçmiş ola. Hpv virüsü kondom falan tanımıyor. Genital bölgenin tamamindan, agizdan bulaşabiliyor. Siz gereken testleri yaptırın. Şu an negatif ciksa bile bu testler onemli. 30 yasindan sonra senede 1 kere yapilmali. Ekonomik olarak rahatsaniz rahim agzi kanseri aşısı da olun.

Back
X