Hangi testleri yaptırmalıyım ?

umutlu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
258
22
298
Antalya
merhaba 2 defa tup bebek tedavısı gördum 1 kalıte 5 blastosıst asamasında 4 adet emrıyo transfer edildi ama 12 gunu hcg sonucu 6.85 ve deger gıtgıde dustu gebelık dusukle sonuçlandı ve doktorumuz neden dustugune dair herhangı bır test istemedı ben 3 tup bebekten önce bu testlerıyaptırmak istiyorum esım ve benım yaptırmam gereken testlerın isimlerini ayrıntılı şekılde verebılırmısınız

merhaba 2 defa tup bebek tedavısı gördum 1 kalıte 5 blastosıst asamasında 4 adet emrıyo transfer edildi ama 12 gunu hcg sonucu 6.85 ve deger gıtgıde dustu gebelık dusukle sonuçlandı ve doktorumuz neden dustugune dair herhangı bır test istemedı ben 3 tup bebekten önce bu testlerıyaptırmak istiyorum esım ve benım yaptırmam gereken testlerın isimlerini ayrıntılı şekılde verebılırmısınız

merhaba
Aslında ilk düşüklerde ayrıntılı araştırma çok gerekli değildir çünkü gebe kalan her kadın bu tür düşükleri yaşıyabilir.Ancak masraflı ve yorucu bir tedavi olduğu için öcelikle sizin ve eşinizin karyotip analizi(kromozom tahlili) yapılmalı.kanınızda pıhtılaşma ile ilgili genetik bir takım faktörler araştırılmalı.Rahim filminiz yoksa muhakkak çekilmeli.tüp problemleride böyle problemlere neden olabilir.

Back