Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi tonları karıştırmalıyım. (Resimli)

Mavidunyaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
17
4
16
30
Saçıma ombre yaptırdım pekte beğenmedim cilası aktı iyice soluk saman rengi hafif turuncu gibi birsey oldu. Hanımlar cila için palette 9.0 ve palette 10.1 aldım sarı olsun ama turunculugu olmasın istiyorum bu iki renk birbirine uyumlu mu öğrenmek istiyorum.

Suanki saç rengim

Eklentiler

• 20200823_062917.webp
    20200823_062917.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 74
Turunculuklar için mor şampuan kullanın
Boyalar hakkında bilgim yok
Konunuz öne çıksın diye yazıyorum 😊

Saçıma ombre yaptırdım pekte beğenmedim cilası aktı iyice soluk saman rengi hafif turuncu gibi birsey oldu. Hanımlar cila için palette 9.0 ve palette 10.1 aldım sarı olsun ama turunculugu olmasın istiyorum bu iki renk birbirine uyumlu mu öğrenmek istiyorum.
İgora turuncu azaltıcı boya var onu tavsiye ederim:)

Temiz bi küllü saç elde etmek için lila rengi boya karıştırılıyormuş ıgora da pek fayda sağlamıyor aslen. Deneye deneye öğrendim artık 😂
Kuaforler bin basarız valla :KK5: en azindan biz yaptigimizda begenmezsek ben yaptim diyip vicdanimi rahatlatiyorum ama kuaforun yaptigi seyi begenmezsem sıkintı buyuk :KK55: ahahahah

Kuaforler bin basarız valla :KK5: en azindan biz yaptigimizda begenmezsek ben yaptim diyip vicdanimi rahatlatiyorum ama kuaforun yaptigi seyi begenmezsem sıkintı buyuk :KK55: ahahahah
Kuaförlere güvemiyorum gerekli olan malzemeleri alıp kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum 😂 çoğu zaman saçım koptu esnedi ama olsun sonuçta ben yaptım 😂😂💋🥰

Harikasınız hanımlar 🥰 ben küllü bir renk istemiyorum sarı olsun istiyorum ama turunculugu olmasın çok mu şey istiyorum ne :p bunun için yinede igora almam gerekirmi. cila yapıcağım için hangi rengin tamamını koymam gerekir. Öğrendiğim kadarıyla. Bir renk tam diğer renk yarım koyuluyor. Ve memnun kaldığınız karışımlar nelerdir ❤

Harikasınız hanımlar 🥰 ben küllü bir renk istemiyorum sarı olsun istiyorum ama turunculugu olmasın çok mu şey istiyorum ne :p bunun için yinede igora almam gerekirmi. cila yapıcağım için hangi rengin tamamını koymam gerekir. Öğrendiğim kadarıyla. Bir renk tam diğer renk yarım koyuluyor. Ve memnun kaldığınız karışımlar nelerdir ❤
Metalik bi sarı sanırım tok bi renk istiyorsun:)

Oksidan volümünü düşük tut saçın temiz açılmışsa uygulama başarılı olur . Kullanacağın oksidanın markası nedir bu arada:)
Peki cila işlemi için bu rengin tutması için bir tüp 9 numarayımı yoksa 10.1i mi kullanmalıyım canımın içi 😊 palettenin içinden çıkan oksidan

Peki cila işlemi için bu rengin tutması için bir tüp 9 numarayımı yoksa 10.1i mi kullanmalıyım canımın içi 😊 palettenin içinden çıkan oksidan
10.1 biri cila için kullanamazsın 10.1 e boyarsan cilası 8.1 9.1 olacak . O oksidan büyük ihtimalle 30 volümlük dorelik bırakır saçında oksidanın volümü düşük olsun 🙏😘😘😘🥰💋

Back
X