Buharlı Ütüler Hangi ütüyü almalıyım?

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
Kızlar ütü alıcam fakat 3 ürün arsında kaldım sizce hangisi?

Arzum AR634-Y Steamart Supreme Glıde Ceramıc Tabanlı Utu 147,50 tl
Motor gücü : 2400 W
Şok buhar : 150 gr/dk
Sürekli buhar : 40 gr/dk
Taban özelliği : Supreme glide seramik taban
İyon özelliği : Turmalin kristalli iyon teknolojili taban
Özel buhar çıkışı : Ütüye ön hazırlık buhar çıkışı
Otomatik kapanma : 2 emniyetli
Kireçlenmeyi önleyen sistem : Var
Damlamayı önleyen sistem : Var
Kendi kendini temizleme özelliği : Var
Yetersiz su göstergesi : Var
Su sprey : Var
Dikey buhar : Var
Kolay doldurulabilen geniş su doldurma ağzı : Var
Su tankı kapasitesi : 330 ml
Kablo uzunluğu : 3 m

Arzum Ar631 Steamart Dıjı Supreme Glıde Ceramıc Tabanlı Utu 112,00 tl

Phılıps Gc 3593 Utu 126.00 tl
GC 3593/02 EasyCare Steam 2400W
*Çizilmez, yüksek dayanıklılığa sahip Anodilium Taban
*Sviri buhar ucu, düğme araları gibi erişilmesi zor bölgeleri kolayca ütüler
*2400W güç 40 gr/dak sürekli buhar
*150 gr/dak şok buhar
*Otomatik kapanma özelliği ve damlama önleyici sistemi ile güvenli ütüleme

arkadaşlar ütü konusunda kesinlikle philips azur serisi almanızı tavsiye ederim. Alanlar gerçekten çok memnunlar. Bende çeyizime almak istiyorum. Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Ancak azur serisinden ; philips 4870 ve philips 4850 arasında kaldım. Birbirine çok benzer 2 ürün arada fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım??????????

merhaba arkadaşlar. ben de philips azur kullanıyorum ve cok memnunum. hiç bastırmadan gayet akıcı ütülüyorum. :)) tavsiye ederim
ama tefal de güzel

bende çeyiz düzüyorum şuanda 2,5 ay sonra düğünüm var ve ütü konusunda hala çok kararsızım.tefal mı bosch mu?

MERHABA UZUN ÖMÜRLÜ VE KOLAY KULLANIMLI BİR ÜTÜ İÇİN KESİNLİKLE
Morphy Richards 40853EE Comfigrip Eco 2200 Watt Buharlı Ütü yü tavsiye ederim.EN İNCE KIRIŞIKLIKLARI BİLE KOLAYLIKLA AÇIYOR.

arkadaşlar ütü konusunda kesinlikle philips azur serisi almanızı tavsiye ederim. Alanlar gerçekten çok memnunlar. Bende çeyizime almak istiyorum. Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Ancak azur serisinden ; philips 4870 ve philips 4850 arasında kaldım. Birbirine çok benzer 2 ürün arada fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım??????????

Merhaba,
Herkes Philips Azur serisini anlata anlata bitiremiyor. Ben aldığım gün götürdüm iade ettim. Çok yüksek olmayan ısada bile parlatma yaptı. Yastık kılıfını parlatabilir mi bi ütü? Şaka gibi. Tam modelini hatırlamıyorum ama azur serisi diye aldım. 48 yada 44 ile başlıyordu modeli. Hatta servis rapor verdi herhangi bir arıza yok diye. Şaka gibi. Şuan Tefal Autoclean kullanıyorum. Suyu arkadan dolan modelden.

Ama philipsle tefal arasında ciddi bir buhar gücü farkı vardı. İkisi de 170 gr buhar özelliğindeydi ama philips ciddi anlamda daha güçlüydü. Ama tabi parlatma yapması daha sinir bozucu.

Tekrar ütü almak gerekirse buhar kazanlı alırım herhalde. Zevkle yaptıktan sonra evde havlu çarşaf ne bulursa ütülüyor insan :)

bende tavsiyeler üzerine azur philips in 4870 inden aldım zaten son çıkanda bu modelmiş. 250 ye netten aldım normalde daha yüksek fiyatı ilk çalıştırdım baktım iyi idi. ama henüz temizlik ten gözümü açıpta ütü yapamadım. sen söyleyince aceba dedim.. ama aldım artık inş memnun kalırım zira burdaki arkadaşlar çok övmüş.

Tefal isim yapmış bir marka fakat çok fazla şikayet var. Bu yüzden tavsiye etmem.
Arzumun elektronik eşyalarda kullandığı malzemelerin kalitesi düşük. Zaten bu yüzden fiyatı ucuz.
Vestel bosh arçelik ütü konusunda iyi değil malesef.

Philips oldukça kaliteli hele ki azur serisi çok çok güzel.
Delongi de oldukça güzel ve kaliteli bir ürün.
Türkiyede yeni yeni pazar oluşturduğu için fiyatı da tefal ve philipse göre daha ucuz.

Bende philips alacaktım ki bir baktım elektroworld de delongi 4.5 buhar basıncına sahip buhar kazanlı ütü 179 liraya düşmüş 2 günlüğüne.
Direkmen onu aldım ve çok çok memnunum.
Eğer ki buhar kazanlı almıcam dersen kesinlikle philips al.

[SUP][/SUP]

onların pek farklı yok canım . kendi kendine kapanma varmış bi de iyon bilmemnesi:)) parlatma yapmamasını istiyorum ben de kararsız kaldım bi sitede parlatıyor diye duydum:( malum erkek pantolonu için önemli bir şey:(

Back
X