hangi yaş hangi bakım?

okusspokus

kırk yıllık beton çayır çimen şimdi.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
509
563
103
yaşım 27. hassas cildim var gül hastalığım yok ama kılcal damar sorunum olduğundan bioderma ve la roche un rosaliac tarzı ürünlerini kullanıyorum. ancak artık gündüz gece kremlerinede başlama zamanım geldi gibi geliyor. acele mi ediyorum arkadaşlar? bu kremlere başlama yaşı nedir? yüzüme hergün o markaların nemlendiricilerini sürüyorum. ama bunun dışında gece gündüz kremi sürersemde yüzüme aşırı fazla gelmez mi? ne yapacağımı şaşırdım. niveanın günlük bakım kremini kullanıyordum öncesinde ancak bi süre sonra yüzüme sürünce bakla bakla kabartmaya başladı beni. yüz temizleme köpüğüde aynı şekilde.

canım bence hafifte olsa cildinde bi kızarma kabarma varsa o ürünü sakın kullanma kırışılık için falan 25 yaştan sonra başlayın diyolar ama bence 30 en ideali ne kadar yanlış krem ve bakım ürünü sürersen cildin o kadar çok yorulur

canım bence hafifte olsa cildinde bi kızarma kabarma varsa o ürünü sakın kullanma kırışılık için falan 25 yaştan sonra başlayın diyolar ama bence 30 en ideali ne kadar yanlış krem ve bakım ürünü sürersen cildin o kadar çok yorulur
Evet bende öyle düşünüyorum canım ama 25 ten sonra en azından göz kenarları için krem kullanın diyorlar. Fakat bende hiç çizgi falanda yok gözlerimim yanında zaten

güvenilir markalardan sadece göz çevren için ufak ufak kullanabilirsin ama çok az yap canım

Back
X