Yatak Odası Dekorasyonu Hangi yatak markası sizce iyi??

barye99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
8
0
36
Ankara
Sabahları çok yorgun kalkıyorum o yüzden yeni bir yatak almaya karar verdim
Kafam iyice karıştı bilmem kaç tane forum yorumu okudum ama sonunda 2 seçeneğe düşürdüm
Yatsan--- Switzerland
İşbir--- Frezya

Bu modeller arasından sizce hangisini almalıyım
Ya da farklı bir seçenek var mı

Acil yardımmmmm:))))))

canım ben de 7-8 ay önce yatak aldım.yatağım çok eski değildi ama sırt ağrılarım oluyordu gün içinde çok zorlanıyordum ve sabahları kaskatı tutulmuş oluyordu heryerim. baya araştırdım o zaman. en sonunda karar verip işbir yataktan aldım. şuan çok memnunum sana da tavsiye ederim :34:
Zambak | İşbir Yatak

Sonunda aldım İşbirden Frezya modelini aldım hemde yorgan hediyeli
Ayrıca almak isteyenlere duyurular Ankarada Antaresden dün akşam aldım bugün öğlen teslimatı yapıldı :))

Yataşı öneririm .Benim ilk yatağım Yataş-Bluestardı 16 yıl kullandım ne kumaşı eskidi ne de yaylarında bir deforme oldu .Sadece sıkıldığım ve yenisinde daha rahat edebilirim düşüncesiyle değiştirdim. İşbir (Lillium model) aldığım yatağın formu,dokusu güzel ancak ağır bir koku mevcut bu sorun çok canımı sıktı ,keşke memnun kaldığım markadan vazgeçmeseydim. Herkese tavsiyem her ürün için kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar eğer günümüzde kalitesini düşürmemişse ondan vazgeçmeyin hem paranız hem huzurunuz hem de zamanınız boşa gitmesin.

Bellonadan aldım bambu özlü 180*200.850ydi 1buçuk yıl önce,memnunum.süper değil ama mondinin sağ tarafı sert,sol tarafı çoksert,ters tarafı döndürülüğnce de orta sertlikte yatak olabilen bir modeli vardı.kafaya onu koydum,birkaç yıl sonra da onu almak istiyorum.

Benimkimondi... ama memnun değilim ilk senede dösek yayıldı.. baza hış zaten...

Baza önce alıhmış tabi.. etkisi vardır...

İşbir çok rahatsız bence. Bel omuz sırt ağrısını şiddetli şekilde yaşatıyor hemde her gün

İşbirden ben de memnun değilim. Yeni yatak araştırıyorum.

Back
X