boşandığım eşimle tekrar görüşmeye başladım şimdi askerde salı günü teskereyi alıyor ama cuma günü gelecek orda alışveriş yapacakmış bişey demedim alışveriş yapmayı beni 3 gün sonra görmeye tercih etti seslenmedim askerden geldiği ilk gün benimle görüşcek sonra ailesinin yanına gidecek dün gece bu 3 günde neyapacağını konuştuk bana gündüzleri alışveriş yapıp geceleri barlara gidecek gibi geldi akşam 9 da msn de ol dedim kıvırmaya başladı derken bide üstüne askerden geldikten sonra 4-5 gün kafa dağıtacakmış eve uğramayacak arkadaşlarıyla olacakmış ben buruma kızmayı geçtim bana öle bi tavır yaptı ki resmen emri baki bana söleyecek bişey kalmadı sadece budurumu kabullenmek kaldı tabi bende buduruma bozuldum oda sen kafanda bişeyler kuruyosun sonra benidekendini de yıpratıyosun dedi ben de artık yıpranmaktan sıkıldığım için sana güveniyorum bunu unutma sadece dedim ve tepkisiz kaldım
ama aklıma takılıyo bu durum normal mi askerden geldikten sonra eve bile uğramadan arkadaşlarıyla kafa dağıtması ben ne düşüneceğimi şaşırdım sizin söleyecekleriniz benim için önemli askerliğide 5 ay yaptı istanbulda:26::85:
ben olsam alışverişe gitmeyi tercih eden birisi ile görüşmezdim.benmde işim var arkadaşlaımla görüşeceğim derdim.adam ne kadar vurdumduymaz umursamaz ya sinir oldumm vallahiboşver ya uğraşmaya değmezzzzz.insan 7de ne ise 70 de o'dur demişlerr.niye ayrıldınız bilmiyorum ama güvenilecek bir tip gibi gelmedi bana
hiç görüşmedik sadece telefonla görüştük bana arkadaşlarıyla dağıtacağını sölediğinde arkadaşlarına ne gerek var ben varım ben seni deşarz ederim dedim seninle her gün görüşürüm ama sen akşamları çaıkamazsın falan dedi ve benim tepkisiz kalmama sebeb bu durum o kadar normalmiş gibi gösteriyo ki benim karşı çakmam anormalmiş gibi tepki veriyo senin huzursuz olacağın bişey yok bana böle şeyler söleyerek ilişkimizi hep yıpratıyosun diyor bunun annesidinden kaynaklıyo bence asıl sorun babası istediği yere istedeği zaman gidip sabaha karşı gelen bitip anneside aman işe gidiyo beni kimseye muhtaç etmiyo diye sevinen biri benim annesi gibi olamayacağımı anlaması kabullenmesi gerekiyo ama oldum olası özgürlüğüne düşkün old için bu durumu kabullenmek istemiyo
ben olsam alışverişe gitmeyi tercih eden birisi ile görüşmezdim.benmde işim var arkadaşlaımla görüşeceğim derdim.adam ne kadar vurdumduymaz umursamaz ya sinir oldumm vallahiboşver ya uğraşmaya değmezzzzz.insan 7de ne ise 70 de o'dur demişlerr.niye ayrıldınız bilmiyorum ama güvenilecek bir tip gibi gelmedi bana
o daha ne ben onu o ist 3 gün aramasam ne güzel olurmuş bana öle dedi bende o zaman cuma günü de arama beni görüşmemize gerek yok dedim espirisine dedim falan dedi bilmiyorum ya ya ben onun bu durumunu kabullencem ya o benim bu durumu mu evliyken benden habersiz arkadaşlarıyla proğram yapmazdı yada yapıp bana emri baki yaptığında ben de inadına izin vermez evde kalırdı ama benim için hep sorun olurdu hiç alışamamıştım arkadaşlarıyla çıkmasına