boşandığım eşimle tekrar görüşmeye başladım şimdi askerde salı günü teskereyi alıyor ama cuma günü gelecek orda alışveriş yapacakmış bişey demedim alışveriş yapmayı beni 3 gün sonra görmeye tercih etti seslenmedim askerden geldiği ilk gün benimle görüşcek sonra ailesinin yanına gidecek dün gece bu 3 günde neyapacağını konuştuk bana gündüzleri alışveriş yapıp geceleri barlara gidecek gibi geldi akşam 9 da msn de ol dedim kıvırmaya başladı derken bide üstüne askerden geldikten sonra 4-5 gün kafa dağıtacakmış eve uğramayacak arkadaşlarıyla olacakmış ben buruma kızmayı geçtim bana öle bi tavır yaptı ki resmen emri baki bana söleyecek bişey kalmadı sadece budurumu kabullenmek kaldı tabi bende buduruma bozuldum oda sen kafanda bişeyler kuruyosun sonra benidekendini de yıpratıyosun dedi ben de artık yıpranmaktan sıkıldığım için sana güveniyorum bunu unutma sadece dedim ve tepkisiz kaldım
ama aklıma takılıyo bu durum normal mi askerden geldikten sonra eve bile uğramadan arkadaşlarıyla kafa dağıtması ben ne düşüneceğimi şaşırdım sizin söleyecekleriniz benim için önemli askerliğide 5 ay yaptı istanbulda
:26::85:
ama aklıma takılıyo bu durum normal mi askerden geldikten sonra eve bile uğramadan arkadaşlarıyla kafa dağıtması ben ne düşüneceğimi şaşırdım sizin söleyecekleriniz benim için önemli askerliğide 5 ay yaptı istanbulda