Haber veriyolar. Ikisi ayni semtte oturuyor. Eski okulumuzun orda. Ben anadoku yakasinda oturuyorum. Canakkalede oturan talimat geciyor sugun geliyorum hazir olun diye , bana haber veriyolar calistigim icin gidemiyorum. Bi dahakine cumartesi ayarlariz diyorlar. Oteki beni arayip "ayy calisanbayan sana nispet yapar gibi oldu fotokari koyduk ama cok guzeldi fotolarimiz koymadan edemedim"diyor. Aradan 1 ay geciyor canakkaleli prenses yine geliyor.emri veriyor yine diger arkadasla. Bende kiziyorum iste soyle ona usagi yok onun falan diye. Neyse.
Sonra bi gun o semte yakin bi semte gidiyorum gitmisken o emir alan malum kizi arim diyorum. Carsiya cagiriyorum 15 dk yurume mesafesinde. Ay gelemem cocuk var diyor ben anadolu yakasindan gelmisim. Ben de kendisine yol veriyorum. Sonra ortak bir erkek arkadasimiz bunlari silmis o arkadasla da ben gorusurdum. Birini hic sevmezdi zaten digerini de silmis . Bunlar bana face den bir mesaj dosemisler cok komik gercekten. Hepsine bi ayar cekmisim. Degoldular gittiler hayatimdan. Hic ama hic pisman degilum. Keske lise doneminde daha gozu acik daha akilli bir kiz olsaymisim :) boyle yani askitotomsu :))