merhaba kızlar, bi ilişkim var 9 aydır fakat bu kısının aılesı cok baskıcı sınava hazılanıyoruz ıkımızde fakat ben onunla aramızdakı dertlerden kendımı hıcbıseye endeksleyemıyorum, telefonda mesajlasamıyoruz konusamıyoruz gorusemıyoruz aılesı ızın vermıyomus ama bunlar bı bahane olamaz gıbı gelıyor bana. her konuda anlayıssızsın soylesın boylesın dıyo kotu davranmaya basladı yaklasık 1 aydır bana...sonrada benı takma dıyordu ama su sıralar durum fazlasıyla cıddı artık kavga edıyoruz ama benı takmıyor bıle konusamam sımdı dıye gecıstırıyor. ben napmalıyım bana yardımcı olun lutfen... sımdıden cok tesekkurler
Arayı biraz aç , o zaman daha iyi anlaşılır tatlım,herşeyin hayırlısı ..
deneyeceğim umarım bi faydası olur. hıcbısekılde bısey olmadıgı ıcın bu mesafe dahada koparıcak aramızı dıye endıse edıyorum.sınava kadar konusmuycagımıza soz vermısttık oda herseyı kaldırıcaktı bede kaldırmıstım zaten ama o sozunu tutmadı benm dısımdakı herkesle konusuyor hal boyle olunca bende kendımı kotu hıssedıyorum resmen enayı yerıne konmus gıbı. boyle bı ılıskıyı surdurmem bıle anlamsız aslında benım ıcın caba sarfetmeyen bı ınsan ama ıste bazen ınsan kendıne soz gecıremıyor
Al bir tane daha,bende de var o dert,ne oluyor bu erkeklere ayol,özel günleride yok ki diyim o dönemlere anlayış gösteriyim =(
yok ıyı degılmıs anlayıslı olmam gerekıyormus falan fılan.. emınım kı sende anlayıs gosterıyosundur kı bende elmden gelenı yaıyorum ama benmde basımda sorunlar var tek derdım o degıl kı... ama onlar bızı anlamaz ıste bencıller bu erkekler.
Anlayışın babasını gösteriyorum ben arıyorum onu, herşeyini düşünüyorum o sadece çok yoğunum,hiç birşey kolay değil,beni görüyorsun....of dedem of nenem off kardeşim.............. Ne oluyor anlamıyorum gerçekten =(
Allahım allahım aynı kişi olabilirzbiz seninle oda bana yavaş ol herşey öyle kolay olmuyor diyor...zaman zaman ağzında emzik gibi o ,artık yakında yanağından makas alacam,yemeğe götürcem,yolda yürürken üşümesinde diye omuzlarına mantomu atcam,yavaş yavaş bu yola giriyorum,cidden allah yardım etsin bize =(aynı durumdayız ben arıyorum ben ulasıyorum hatta uzun zamandır gormuyorum dıye ben yanına gıtmeyı bıle teklıf ettım dersanesıne. ama hep bır bahane hep sabırsızmısım ben bekleyemezmısım hıcbıseyı anlamıyomusum onu kolay degılmıs zor bır donem gecırıyormus hepsının bahanelerı aynı ıste. bende anlam veremıyrum canım Allah bıze yardım etsın...
Allahım allahım aynı kişi olabilirzbiz seninle oda bana yavaş ol herşey öyle kolay olmuyor diyor...zaman zaman ağzında emzik gibi o ,artık yakında yanağından makas alacam,yemeğe götürcem,yolda yürürken üşümesinde diye omuzlarına mantomu atcam,yavaş yavaş bu yola giriyorum,cidden allah yardım etsin bize =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?