hangimizin can güvenlığı var ki..??

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
başımdan geçen bir olayı anlatmak istedim. aslında olayın üstünden geçti baya ama aklıma o an geldikçe çok korkuyorum hala...

nişanlım ben kuzenim ve nişanlımın bir arkadaşı bir büyük bir şehire gezmeye gitmiştik.. açık alan çok kaliteli bir yerde köy kahvaltısı yapalım dedik oturduk.. neyse kahvaltımızı yaptık ve 1 saat sonra falan kalktık ordan. bir alışveriş merkezine gidelim dedik. yolda giderken kırmızı ışıkta durduk ve benım oldugum tarafın camını motorlu biri camı tıkladı.. nişanlımda camı açtı. kenara çeksene bi dediler.. nişanlımda yeşil yanınca niye çekcekmişim falan dedi sürdü yürüdük.. motorlu arkamızdan deli gibi geliyordu. nışanlım hızlandı ve ara sokaga girdik. ordan aniden bir araba cıktı arkamıza ve arabayla motor anıden hız yaparak önümüze geçti. önüzümüz kestiler. ne oldugunu anlamadık. arabadan 3 kişi motordanda bır kısı ındıler 4 kısı uzerimize geliyordu. biri taş aldı yerden birnin elinde bıçak vardı. nışanlım geri vites yaptı ve hızla geri geri ara caddeden cıkmaya calıstık ama elım ayağım titriyordu cok kötü oldum. sonra arabalarına gerı bındıler bız gerı gıdınce ve yıne bızı takıp ettıler. ama nıye yaptıklarını anlamadık. çunku o şehirde kımsyeı tanımayız gezmek amaçlı gıttık. sonra yolda polisi görduk ve polısı gorurgormez kactılar.polise anlattık ama kuzenımle ben tır tır tıtrıyorduk.hıç başımıa boyle bırsey gelmemıstı. polis iyiyki arabayı çekmemişsin arabadan inmemişsin dediler nişanlıma. arabadakı erkekleri bıçaklayıp begendıklerı kadınları götürüyorlarmış.. nereye goturduklerını onlarda bılmıyor zaten.. o olayı sanıye sanıye hatırlıyorum. çok kötüydü.. pazar gezmesi burnumuzdan geldi.. nişanlım delirdi sırf kuzenımle ben varım dıye kactı. bız olmasaydık kesın ınerdı arabadan allah korudu hepımızı... durdukyere basımıza bunlar geldı.. böyle insanlar var hayatta anlıyacagınız.. bu ınsanlarla aynı ülkede yaşamak istemiyorum. bugun bana yarın sana. allah korusun hepimizi...

Gerçekten Allah korumuş canım ya ben bile korktum anlattıklarından. Allah'a emanetiz hepimiz. Dua etmeden evden çıkmayalım.

geçmiş olsun şok oldum okuyunca. hangi il

afyonda oldu bu olay.. yanı orda nısanlım arabadan ınseydı su an ben burda bılgısayar basında keyıf yapıyor oolmuycaktım. kötü insanların yanındaydım yada belkıde öldürülüp atılmıştım bir kenara... boyle bırsey basınıza gelırse asla durmayın dıye yazdım bu foruma ama kımsneın dıkkatını cekmemıs anladııgm kadarıyla

saka gibi yaa canim ne atlatmissin sen oyleee allah korumus gercekten nasi bi sapikliktir bu yaa hasta ruhlu insanlar sokakta basimiza ne gelcegi belli degil sapiklik cinayet tecavuz hcibrini yapmaktan cekinmiyorlar masallah Allah korkusu olacak insanin icinde biraz baska bisey degil.

Haberlerde neler izliyoruz
Aynen başlıkta yazdığınız gibi bu memlekette hiçbirimizin can güvenliği yok
Dışarı çıktın mı sağ dönceğinin garantisi yok
Çok geçmiş olsun
Millet ne yapacağını şaşırmış artık

Verilmis sadakaniz varmis. Haklisin ya bu tarz olaylardan sonra paranoyak oluor insan. Bir kac pislik asalak yuzunden disarida rahat gezemiyor surekli arkamizi kolluyoruz. Eskiden erkegin yanindaki bayana bakilmazdi edep vardi. Simdi hamileye bile laf atiyor pislikler.

ayyyyyyy okurken ben tırstım yaa:18::18::18::18:
verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş sizi
çok çok geçmiş olsun

afyon da mı oldu şaşkınım afyonun ilçelisi misin normalde ben öyleyimde

afyon da mı oldu şaşkınım afyonun ilçelisi misin normalde ben öyleyimde

hayır afyon merkezde oldu... sagolun kızlar ınananın cok kötu burdan anlatılmakla olmuyor yanı.. hiçbir sucumuz yok. adamlar ıkı erkegın yanında ıkı bayan gorduler luks bır yerde guluşmelerimiz şakalaşmamız onlara cok battı demekki dıkkat cektı. ne yapmalıyız bılmıyorum. ailemin haberı yok olaydan duysalar annem kesın bayılır gıder yanı

Tüylerim diken diken oldu yaa.allah korumus sizide cok buyuk gecmis olsun.Yani insan nisanlisi yada erkek arkadasiylada gezemiycek ,gülüp eglenemiycek bu nedir yaa allah bilir dediginiz gibi biraz gülüp eglendiniz diye size baska gözle bakmislardir geri kafali yobaz insanlar allah kötülerin serrinden korusun hepimizi valla...

çok sinirlerim bozuldu gerçekten... doğma büyüme istanbulluyum. neler neler gördüm..yaşadım...

vallahi ilk defa böyle bir şey duyuyorum...

çok ürkütücü... en korkuncu da bu kadar fütursuzca hareket edebilmeleri...

türkiyede yasamayi cok istiyorum tek endisem ise bu tarz olaylar. Insanlarin icinde hic merhamet, Allah korkusu, vicdan kalmamis...

Cok gecmis olsun...

türkiyede yasamayi cok istiyorum tek endisem ise bu tarz olaylar. Insanlarin icinde hic merhamet, Allah korkusu, vicdan kalmamis...

Cok gecmis olsun...

yurt dışındada var böyle olaylar herşey kader kısmet kendine dikkat etmekle alakalı

o adamlardan bırtanesnın suratı hala aklımda.. bazen ruyamda goruyorum uzerıme uzerıme gelıyor... bıde bu adamlar yakalanamıyor nasıl bır sey anlamadım.durduk yere basımız belaya gırdı.. polısı gorup kacarken hala sızınle goruscez dıye hareket yapıyorlardıı ... off allah dusmanıma yasamasın o korkuyu

yurt dışındada var böyle olaylar herşey kader kısmet kendine dikkat etmekle alakalı

Haklisin. Okuldayken bizi emmiyet müdürlügüne götürüp gezdirmislerdi orda söylediklerine göre Isvicrede meydana gelen suclarin sadece %30nu medyaya yansitiyorlarmis, sanirim Türkiyede bu daha fazla... Böyle oluncada hakli olarak insanlar korkuyor.

Mutlaka hepiniz hatirlarsiniz bi dönem sürekli maille gelen hikayeler vardi arabanin camina yumurta atilmasi yada böbrekleri calinan gencler ve cocuklar gibi... Bu tarz olaylarida mesala hic gazetede yada haberlerde duymadik, kendi cevremdede bu tarz olaylar basina gelmis kimse yok. Bazen acaba bunlar kasitli olarak yayiliyormu diye düsünüyorum?

Insallah plaka numaralarini almayi unutmadiniz.
Böyle olaylarda pesini birakmamak lazim. Bugün bana yarin sana yani....
Ama bizde su mantik var : dokunmayan yilan bin yasasin.
Onun icin böyle tipler Türkiyede cirit atiyorlar rahat rahat.

plakayı almayı nasıl aklımıza getırecektık... okadar kısa surede oldukı bu olay ne oldugumuzu anlıyamadık zaten... ay cok kotu yaa allah kımseye yasatmasınn!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…