Hanginiz daha ilgili

kestane

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
683
41
kızlar benim eşimle çok şükür bi sorunum yok ama bazen delirme noktasına geliyorum eşimi btün gün çok özlüyorum biliyorum oda özlüyo ama gösterdiğim ilgi galiba onu sıkıyo ne yapcağımı şaşırdım onu öpmek koklamak sarılmak bana yetmiyo heran adamın tepesindeyim sanki ila ona dokunmak istiyorum gece bile yatarken dokunmadan uyuyamıyorum bazen sarılcağım zaman bile offffff diyo ama sonra kıyamıyo üzüldüğümü anlıyo en son bu akşamda aynı şeyi yaptı ve gerçekten çok üzüldüm ve gözlerim doldu dışarı çıkıyodu dayandım ağlamadım ama gerçekten çok üzdü beni yine acaba çokmu abartıyorum dayanamadım bi insana haddinden fazla değer veririsen böyle olur adam bıkar tabi dedim tabi bişey demedi hatasını anladı ama eminim sizlerde aynısınızdır insan bütün gün kocasını özlemezmi akşam olsunda eve gelsin diye sabırsızlıkla ben onu bekliyorum ama sonunda hep üzülüyom acaba diyorum biraz kendimi çeksemmi birazda o bana sırnaşsın ama dayanamamki adamı görünce kaşar gibi eriyorum ne olur bana akıl verin nasıl davranayım ben bu adamada beni ne kadar üzdüğünün farkına varsın

umarım bı sevgın ve ılgın hıcbır zaman eksılmez demek geldı ıcınden kocan sonucta:)

erkekler aşırı ilgiden çabuk sıkılırlar inş senin kocanın hoşuna gidiodur :uhm: aslında güzel bişi böle bi sevginin olması kocan çok şanslı bu konuda ..bence çok aşırı ilgi göstermek ii deil kaçacaksınki o kovalıcak onlar bunu sever yerimseniben

erkekler aşırı ilgiden çabuk sıkılırlar inş senin kocanın hoşuna gidiodur :uhm: aslında güzel bişi böle bi sevginin olması kocan çok şanslı bu konuda ..bence çok aşırı ilgi göstermek ii deil kaçacaksınki o kovalıcak onlar bunu sever yerimseniben

haklısın canım bende öyle yapcam bakalım

Kocası canım, nereye kaçıyor yerimseniben
Maşallah diyorum ben de, inşallah sevgin hiç azalmaz :nazar:

kızlar benim eşimle çok şükür bi sorunum yok ama bazen delirme noktasına geliyorum eşimi btün gün çok özlüyorum biliyorum oda özlüyo ama gösterdiğim ilgi galiba onu sıkıyo ne yapcağımı şaşırdım onu öpmek koklamak sarılmak bana yetmiyo heran adamın tepesindeyim sanki ila ona dokunmak istiyorum gece bile yatarken dokunmadan uyuyamıyorum bazen sarılcağım zaman bile offffff diyo ama sonra kıyamıyo üzüldüğümü anlıyo en son bu akşamda aynı şeyi yaptı ve gerçekten çok üzüldüm ve gözlerim doldu dışarı çıkıyodu dayandım ağlamadım ama gerçekten çok üzdü beni yine acaba çokmu abartıyorum dayanamadım bi insana haddinden fazla değer veririsen böyle olur adam bıkar tabi dedim tabi bişey demedi hatasını anladı ama eminim sizlerde aynısınızdır insan bütün gün kocasını özlemezmi akşam olsunda eve gelsin diye sabırsızlıkla ben onu bekliyorum ama sonunda hep üzülüyom acaba diyorum biraz kendimi çeksemmi birazda o bana sırnaşsın ama dayanamamki adamı görünce kaşar gibi eriyorum ne olur bana akıl verin nasıl davranayım ben bu adamada beni ne kadar üzdüğünün farkına varsın

yenimi evlisiniz acaba????

sanırım calismiyorsunuz ve aksama kadar evdesiniz
bence bu yuzdendir
kendinize ait mesgale bulursaniz bu kadar sıkmassınız onu da...

canım aşırı ilgi çoğu kişiyi bunlatır.
bence biraz kendini çek onunda sana yaklaşmasına izin ver.belki o da istiyo ama sende bu kadar yanaşınca bunalıyordur.

Ahhhh canımkaydirigubbakcemile3

Bende senin gibiydim. Biz size göre yeni evli sayılırız. 9 ay oldu...
Nişanlılık ve sevgilik döneminde o bana yapışırdı. Ben bazen bunalırdım...
Evlenince nasıl birisiyle uyuyacağım derdim. Yanlız yatmayı çok sevdiğimden...
Ama evlendik, şehir değişikliği nedeniyle işi bıraktım...
Eeee yanlız kaldım doğal olarak. Ailenden uzak...
Akşam olsunda kocam gelsin diye bekleyip duruyordum....
Aşırı ilgiliydim ona karaşı.....Sağolsun oda ilgilidir ama ben daha aşırıydım.
Aşırıydım diyorum. 1 aydır uzaklaştım. Yani anlamayana ne ilgisi göstrecem.
Senin yaptığın gibi lafda soktuğum çok olmuştur. İlgilendim diye havaya giriyosun bile demişimdir. Bu erkekler çok ilgiye gelmiyor. Kendini çek ama çaktırmadan, yavaş yavaş.
Bak nasıl değişir....

Siz nişanlıyken nasıldınız? Sen mi ilgiliydin çok o mu????

Biz kadınlar içimizde tutamıyoruz duygularımızı sonra da faturası ağır oluyor. Sevgin çok güzel Allah cc. daim etsin ama bu kadar açık etme sevgini. Sevildiğini bilsin eşin ama bu kadar çok düşkünlük derecesinde değil. Hem sıkılır hem nasılsa sevilmekten emin, koyverir ipleri seni ilgisiz bırakır hep mahvolursun. Zaten ne yaparsan yap sevdiğine doyamazsın. O yüzden içinde yaşamayı öğren. Ve arkadaşların dediği gibi meşgale bul kendine. Erkekler kaybetmekten biraz korkmalı, doğalarında var bu. Elinin altında keklik olanlardan sıkılıyorlar. Ona bağımlı durumuna düşürme kendini. Her zaman sevgi dolu, alımlı, bakımlı ol ama asla bağımlı değil. Sevgilerle..

ben ilginin,ilgiyi gösterme sıklığının dozu olması gerektiğine inanıyorum..
erkeklerde bayanlarda ilginin fazlalığından sıkılabilirler..
dozunda olan bir ilgi daha değerlidir bence..

kızlar hepinizde çok haklısınız bende kendimi biraz çekmeye karar verdim bakalım bana nasıl davrancak biz 7 yıl çıktık 1.5 yıl nişanlı kaldık 2yıldırda evliyiz evlenmedn o bana karşı daha ilgiliydi şimdide ben sana daha çok ilgi gösteriyodum sen kendini çekiyodun şimdi sıra sende diyo ama beni çok sevdiğine eminim kızlar beni üzmemek için gözümün içine bakıyo ama yinede farkında olmadan beni üzüyo zamana bıraktım bende bakalım omu değişcek benmi ayrıca verdiğiniz fikirler için hepinize çok teşekkür ederim

evde oturman seni ona iyice baglıyordur..sıkılıyorsun tüm gün..o da yoruluyor..ben erkege cok ilgi gösterme taraftarı degilim...bunu tabi zamanla öğrendim..inan bana bu cok mantıklı arada seveceksin arada ilgi göstereceksin ama caktırmadan...OFFFFFF demesi siz onu severken cok cok üzücü...sizi kaybetme korkusu yok onda anladıgım kadarıyla..fazla belli etmeyin biraz da o sizi şımartsın canım..

valla kızlar hepinizde haklısınız bende biraz kendimi ağırdan satmaya başladım kaçan hep kıymetli olurmuş bakalım nasıl olcak ama yiede seni seviyorum demekten vazgeçmedim çokta çekmek iyi olmaz heralde adam ne oldu bu kadına deyip aklına kötü şeyler getirmesin demi amaaa

Kız Allah seni ne yapmasın "kaşar gibi eriyorum" diyor bide....

Erirsen kaçırırsın adamı tabi.... O ne öle azıcık kendini ağırlaştır o sana erisin.... kaydirigubbakcemile3

Şaka bir tarafa canım tabi biraz fazla üstüne düştüğün içindir bu tavırları...

Sevgisinden saygısından eminsen bunlarda bir değişiklik yoksa bence bastırma duygularını.... Ama arada bir de naz yap, kaçan sen ol, kız şimdi evlilik dersi verdirme bana burda.... sevgilerimle....

Back
X