hangisi bilmiyorum

nnurefsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
151
90
38
nerdeyse bir yıllık evliyim ama farklı bi ilde oturuyoruz, gurbetteyim yani.evlenmeden önce çok arkadaşım yoktu. bundan 4 sene önce fln büyük bir arkadaş kazığı yedim ve o günden beri kimseye güvenemiyorum.şuan olıur olmadık her şeyden etkileniyorum kafama takıyorum ve kabuslar.. gecelri rahat uyuyamıyorum bu durumu eşime yansıtıyorum ve onu bunaltmaktan korkuyorum. ne yapacağım bilemiyorum..hanımlar kafamı rahatlatacak bişeyler söylerseniz çok mutlu olurum.

Konu ne biraz açsanız ne yaşadığınızı üstü kapalı anlatmışsınız rüyalarınıza bile girecek ne oldu

rüyalarıma girmesi için özel bişey olmasına gerek yok herşeyden çok çabuk etkileniyorum,daralıyorum,kendime karşı en ufak olumsuz bir şey duyduğumda boşver diyemiyor hemen kendimi kötü hissediyorum.ve çok yalnızım sıkıldığımda derdimi kimseye anlatamıyorum malum güvensizlik...

iyi ve kötüler olacak elbette ..:KK14:
ders alarak büyüyoruz hepimiz .. :KK14:
konu daha detaylı olsaydı .. :KK31:

yani nasıl detaylandırabilirim ki... 4 yıl önce arkadaş kazığı yedim o günden ber güvensizlik yaşıyorum.normalde yalnızımdır canım sıkıldığında defter ve kalemim var onlarla dertleşirim. bu aralar daha kötü hissediyorum kendimi daralıyorm bir arkadaşa daha çok ihtiyaç duyuyorum sanki... bu sıkıntılarımı eşime yansıtıyorum benimle çok ilgili ınuda bunaltmaktan korkuyorum.evlendiğimiz günden beri sürekli hastayım sıkıntılıyım sonuçta oda erkek sıkıyorumdur mutlaka..relax olamk istiyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var işte...

hastalığınız nedir? Allah şifa versin. arkadaşınız nasıl bir kazık attı ki siz böyle etkilendiniz?
kendinize hobi bulmakla başlayabilirsiniz, çalışıyor musunuz?

her hangi bi hastalığım yok.. öğrenciyim şuan...bu aralar psikolojimin alt üst olmasının sebebi geçmişteki kalıntıların yanı sıra adet göremeyişim olabilir mi acaba diye de düşünmüyor değilim hani.

balıklarımız var...bilemiyorum ya tamamen takıntı ve can sıkıntısı sanırım...ha bire grip halsizlik enfeksiyon yada başka bişi.. çok şükür kalıcı yada önemli bi hastalığım yok

Ben de iyi bir dost kazığı yedim öyle böyle degil.
ama su an o insanla aynı ortama geldiğimizde umursamadan yasayabiliyorum.
yeni tanıştığım insanlara karsi inanılmaz bir temkin var ve eskiden gelen arkadaslarima değişik bir mesafem var. Cok şükür kabus evresini gectim (: size tavsiyem yeni ortamlarda bulunun mesela bir dernek, hayır isleri vs.. oradaki insanlarla birlikte olun yaptiklari davranislari birakin gözünüze batmasin biriyle daha yakin arkadaslik kurmak istiyorsaniz mesafe ile tanimaya calisin karakterini.. iyi insanlarla karsilasmaniz dileğiyle..

arkadaşlar teşekkür edrim..daha fazla takmadan yaşamak istiyorum bende fıtratım gereği biraz zor ama yapmak zorundayım...dualarınızı bekliyorum

arkadaşlar teşekkür edrim..daha fazla takmadan yaşamak istiyorum bende fıtratım gereği biraz zor ama yapmak zorundayım...dualarınızı bekliyorum

Uğur Koşar - Allah De Ötesini Bırak kitabını kesinlikle oku.
İlaç gibidir.
Biraz da kişisel çaba lazım tabii ki.

ben şöyle anladım, gurbette olduğunuz için ve yaşadığınız olaylardan güven kaybı yaşadığınız için arkadaş edinmede sıkıntı yaşıyorsunuz acaba diye baktığınız için , ben sizin yerinizde olsam ailemi bi ziyarete giderdim eşinize sorun yansıtmak yerine durumunuzu anlatın bence, kendi başınıza rahatlayamıyorsanız da bi psikologa gidebilirsiniz.

yani bi sorunum var ama ne olduğunu bende bilmiyorum.. geçmiş can sıkıntısı takıntı bunlardır diye düşünüyorum çünkü çok güzel giden bir evliliğim var ham olsun.. sizinle paylaşıp hem bu konuda hemde ne yapmam gerektiği konusunda yardım etmenizi istedim ve az çok yardım eden arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.. inanaın dün çok kötüydüm ve bugün hamd olsun çok daha iyiyim bu kadarı bile beni çok rahatlattı..

nerdeyse bir yıllık evliyim ama farklı bi ilde oturuyoruz, gurbetteyim yani.evlenmeden önce çok arkadaşım yoktu. bundan 4 sene önce fln büyük bir arkadaş kazığı yedim ve o günden beri kimseye güvenemiyorum.şuan olıur olmadık her şeyden etkileniyorum kafama takıyorum ve kabuslar.. gecelri rahat uyuyamıyorum bu durumu eşime yansıtıyorum ve onu bunaltmaktan korkuyorum. ne yapacağım bilemiyorum..hanımlar kafamı rahatlatacak bişeyler söylerseniz çok mutlu olurum.

Sorun tam olarak ne?
Anlamadım.....

Back
X