• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi ? Çok karışığım :(

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39

Merhabalar kızlar.

Önceki konumdan belki hatırlayan vardır.Sevgilimden bahsetmiştim ve çoğu kişi de bi geleceğimiz olmadığı yorumunu yapmıştı bana.

Bugünlerde kafam öyle karışık ki.

Yeni biri şuan konuştuğum görüştüğüm.Öyle güzel öyle tatlı bi insan ki.

Bu ilişkimde yaşamadığım daha doğrusu onun bana yaşatmadığı herşeyi yaşatıyo bana.

Romantik desen romantik yakışıklı desen fazlasıyla işi gücü yerinde esprili düşünceli hassas ve kısa sürede öyle düşkünleşti ki bana

Kafam cidden çok karışık ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.7,5 aylık bi ilişkim var.

Onu kandırıyomuşum gibi bi his var içimde huzursuzum, diğer yandan bi o kadar da mutluyum.

Lütfen bana bi fikir verin ne yapayım şimdi ben.?

Ayaklarımı yerden kesen bu insanla yoluma devam mı edeyim?

Yoksa bana bi çift güzel söz söyle ne olur diye yalvardığım 7,5 aylık ilişkimle mi?

Ki bu insan bana zamanında biz senle günü birlik yaşıyoruz diyen benim arkamdan o gidince biter işte diye konuşan bi insan.

Ha şimdi bunları yapıyor mu ? Hayır, aynı şehirlerde değiliz ama bitmedi. Artık bi geleceğimiz var diye düşünüyo mu bilemiyorum ama...

Fikirlerinize çok ihtiyacım var, daha önce böyle bişey geldi mi başınıza ?

Nasıl çıkacağım ben bu ikilemden ?

tabiki ayaklarınızı yerden kesen insanla olmalısınız.

Son düzenleme:
İkisini de sevmiyor gibisin.:50:
Kimse için kimseden vazgeçme. Hani bir söz vardır: ''Senin için başkasından vazgeçen gün gelir başkası için senden vazgeçer. '' diye. Bu sözde bahsedilen insanlardan olmamak daha hoş. Tercih konusu sende olabilirdin, karşındakilerden biri sen olabilirdin. Sen olsan kendine ne derdin? 'Tercih konusu yapılıyorsam büyük ve hakiki bir sevgiyle sevilmiyorum' derdim ben olsaydım.Sende kendine göre yont, biç, ona göre karar ver.

sen zaten bi tarafa doğru meyillenmişsin, bizden neyin teyitini bekliyorsun :47: bi taraf için ''güzel bi söz söyle diye yalvardıgım çocuk'' tanımlaması yaparken diğeri için ''ayaklarımı yerden kesen'' demişsin.. sonuç ortada. hadi bi terslik yapıp soruna cevap vereyim: ''güzel bi söz söyle diye yalvardıgın çocugu'' seç. oldu mu.

pazarda karpuz seçmek gıbı olmuş bu

o mu bu mu dıye bırşey mı olur

bırı varken hayatına başkası gırıyorsa, ayaklarını yerden kesıyorsa

demek kı bu ış bıtmıştır

ıkısınede yazık etme

hele şuan kı erkek arkadaşına asla

ılgısız bıle olsa kımse hak etmez böyle bırşeyı, çok zaman geçmeden bıtır ılışkını derım ben

Back
X