Hangisi daha doğru?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Hani derler ya ilgisiz olan adam aldatır diye. Peki ilgili olan adam aldatmaz mı?

sabahın 10'undan gecenin 3-4 'üne kadar mesaj atan her dakika ilgilenen kıskanan günde saatlerce konuştuğun adamın aldattığını öğrenirken ilgisiz adam aldatır diyebilir miyiz?
Sanırım halen atlamadım aldatılma psikolojisini. Üstüne üstelik benim birşey hissetmediğim ama karşımdaki bana deli gibi aşık olduğunu söyleyen arkadaşın başka zavallı kendine aşık olan bir kıza da aşk sözleri söylediğini öğrendikten sonra. bazen diyorum kendime o kadar ilgiliydi ki nasıl adattı diye. oysa üzerinden 3 ay geçti ama olmuyor her erkek potansiyel aldatıcı gibi geliyor bana. ilgili de olsa ilgisiz de.

İnsanın mayasında varsa her şekilde aldatır.

maalesef öyle sanırım

Biraz erkeklere ara verseniz mutluluğu yakalayacaksınız da...Çivi çiviyi söker yara bantları filan olmuyor öyle acı çeken sonra hep sen oluyorsun işte....

ara vermekten kastınız ben 3 ay önceki olayı anlatıyorum. ve diğeri ise sadece arkadaşımdı defalarca kendisine ümitlenme ben seni sevmiyorum dediğim biriydi. karşımdaki diğer kızı da tanıdım bu vesile ile onun üzüntüsünü de gördüm

yazarhanim35 yazarhanim35 İyi de birkaç gün önceki konunuzda da ilişkimi bitirdim tarzı bir şey değil miydi işte onu diyorum ondan önceki de bu aldatan kişiydi.Eğer arkadaşımdı ümitlenme dedim dediğiniz bu birkaç gün önce konu açtığınız kişiyse ilk yorumu unutun tabii ;)

Bunun bir kriteri yok ne yazık ki. Aldatmak bana göre vicdanla alakalı.
Yaşadığı güzel şeye merhameti olmayan adam her b.ku yer.
Sanır ki bir sürü kadın olunca değerli olacak.
Adam dediğin herkesin sevgilisi değil sevdiği kadının dünyası olacak.
Seven aldatmaz, aldatıyorsa sevmiyor demektir.

Bence bunun ilgili ya da ilgisiz olmasıyla alakası yok. Nişanlı evlenmek üzere olan biri ve üstelik nişanlısını da
sevdiğini iddia ediyor ama aldatıyor. Kızla telefonda konuşurken yüzünde güller açıyor gözleri o karşısında
yokken bile aşkla bakıyor ama aldatıyor. Neden yapıyorsun peki? sorusuna verdiği cevap ise..
'Herkes aldatır' gibi bir cevap.. Yani nedeni de yok karakterle ilgili bu durum bence.

yazarhanim35 yazarhanim35 İyi de birkaç gün önceki konunuzda da ilişkimi bitirdim tarzı bir şey değil miydi işte onu diyorum ondan önceki de bu aldatan kişiydi.Eğer arkadaşımdı ümitlenme dedim dediğiniz bu birkaç gün önce konu açtığınız kişiyse ilk yorumu unutun tabii :KK66:

sevgilimden ayrıldım o başka konu şuan hayatımda kimse yok ama aldatıldım önceden ve sevgilim varken aşığım diyen adam meğersem başkasını benmle aldatmaya kalkmış yüz versem o kızı aldatmış olacaktı insan müsveddesi

Bunun bir kriteri yok ne yazık ki. Aldatmak bana göre vicdanla alakalı.
Yaşadığı güzel şeye merhameti olmayan adam her b.ku yer.
Sanır ki bir sürü kadın olunca değerli olacak.
Adam dediğin herkesin sevgilisi değil sevdiği kadının dünyası olacak.
Seven aldatmaz, aldatıyorsa sevmiyor demektir.

seven evet aldatmaz ama seviyorum diyip de aldatan karaktersizdir işte cnm

Bence bunun ilgili ya da ilgisiz olmasıyla alakası yok. Nişanlı evlenmek üzere olan biri ve üstelik nişanlısını da
sevdiğini iddia ediyor ama aldatıyor. Kızla telefonda konuşurken yüzünde güller açıyor gözleri o karşısında
yokken bile aşkla bakıyor ama aldatıyor. Neden yapıyorsun peki? sorusuna verdiği cevap ise..
'Herkes aldatır' gibi bir cevap.. Yani nedeni de yok karakterle ilgili bu durum bence.

karakter meselesi evet

sevgilimden ayrıldım o başka konu şuan hayatımda kimse yok ama aldatıldım önceden ve sevgilim varken aşığım diyen adam meğersem başkasını benmle aldatmaya kalkmış yüz versem o kızı aldatmış olacaktı insan müsveddesi
Onlardan da var piyasada seni aldatan da var...Ooo neler neler var işte :)

Benim anlamadığım kadınların neden her erkeği kusursuz görmek istediği.
Neden erkeklere bu kadar çok güvenip hayatımızın merkezi haline getirme ihtiyacı hissediyoruz bunu gerçekten anlayamıyorum.Herkes her şeyi yapabilir bence.İnsanın öz anası babası neler yapıyor.

Benim anlamadığım kadınların neden her erkeği kusursuz görmek istediği.
Neden erkeklere bu kadar çok güvenip hayatımızın merkezi haline getirme ihtiyacı hissediyoruz bunu gerçekten anlayamıyorum.Herkes her şeyi yapabilir bence.İnsanın öz anası babası neler yapıyor.
güven meselesi karşısındaki insana güvenmek istiyor insan

İlgi manyağı biridir belki... Verdiği ilgiyi göremedi ve aldatmış da olabilir.
Aldatmanın temeli doyumsuzluk diye düşünürüm ben.
Her çiçekten bal almak varken, tek çiçeğe tamah etmem düşüncesi...
Acizlik.

Evet ilgili adam da aldatır
Bazı aldatan erkekler, partnerine karşı duyduğu suçluluğu bu şekilde bastırmaya çalışır
Çiçekler almak, daha iyi ve ilgili davranmak gibi

Herkes kendine yakisani yapar..
Ama sen artik her erkegi 'hayatinin aski' gibi gormekten vazgeç..

Back
X