- 12 Ekim 2015
- 189
- 163
- 53
- Konu Sahibi lilyumkokusu
-
içimdekileri dökmek istesem onu da dinlemeyecekler eminim, şuna şuna kırıldım bile demedim o yüzden. kırıldım ilgisizliğinize dedim yetti. ama dediğiniz gbi içimdekileri boşaltamamak kötüŞöyle bir durum var ki; insanlar konuştuklarında bile yeterince anlaşamıyorlar anlayamiyorlar birbirlerini. Konuşmayıp içinde yaşadığında hiç anlaşılamazsın.. Derdin varsa yeri geldiğinde söylemek en güzeli. Sonradan kendine de bazen kızıyorsun. Şunu şurda niye söylemedim diye..
arkadaşlar konusunda haklısınız ama aile olunca kopmak hem istemiyorsunuz hem de zaten kopamıyorsunuz.Çok sevdigim cok samimi oldugumuz bir arkadaşım vardı sonra kendine yeni arkadaslar bulunca beni sildi. Hep ben arar sorar oldum naber nasılsın nasıl gidiyor diye. Hep ben görüşelim buluşalım derdim. Her seferinde de cok meşgul olurdu hep ama nedense sadece bana meşguldü. Coooook uzunca bir sure hep böyle devam etti. Ben de onu çıkardım hayatımdan. Gidip yüzüne sen bana boyle boyle yaptın demeyi hiç düşünmedim çünkü biliyorum ki bir sürü bahane bulacak. Ve ben ona pek cok kez şans verdim zaten kendi ic dunyamda. Ama onun beni hiç önemsemediğini anladım. Sonraları da o beni arayp sormaya başladı ama ben hep mesafeli konustum çünkü benim icin bitti artık bi dosttan bi tanıdığa evrildi kendisi.
Neden insanlardan asla beklenti icine girmeyelim ki? Bi arkadastan ya da ne biliyim bi sevgiliden hic beklentisi olmasın mı insanın ?
Bence iliskiler incelediği yerden kopmalı.
Aile derken yakın aile mi yoksa dıdısının dıdısının dıdısı mıarkadaşlar konusunda haklısınız ama aile olunca kopmak hem istemiyorsunuz hem de zaten kopamıyorsunuz.
pardon mesajinizi yeni gordum. evet yakin aile gorumcem ve kayinvalidemden bahsediyorum.Aile derken yakın aile mi yoksa dıdısının dıdısının dıdısı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?