hangisi daha güzel

bence bol kotlar, çünkü herkes bacak boyuna bakmadan dar paça kot giymeye başladı bu da ister istemez kötü görüntü veriyor fakat bol kotlar herkesi her zaman güzel gösterir düşüncesindeyim nacizhane:82:

bence bol kotlar, çünkü herkes bacak boyuna bakmadan dar paça kot giymeye başladı bu da ister istemez kötü görüntü veriyor fakat bol kotlar herkesi her zaman güzel gösterir düşüncesindeyim nacizhane:82:

dar paça kotlar bacak boyu kısa olanlara mı gitmiyor? yanlış anlama arkadaşım sadece bunu gerçekten merak ettim

Dar paça kot herkese yakışır..Bacak boyuyla alakası oldugunu düşünmüyorum..

Son düzenleme:
yanı evet dar paça dar kotlar hoş duruyo daha derlı toplu:) ama bollarda beyaz badıyle fln yazın guzel oluyo bıde beyaz spor aykabbı ohh miss:54::nazar::72:

bazen dar paçadan sıkıntı geliyo bana o kadar yaygınlaştı ki çünkü ama gene de çok seviyorum tabii:69:

ama bol paça da giyerim.her ikisi de güzel

uzun boylulara her ikiside yakışıyor tabi kiloyada bağlı birşey bu. bence kendini hangisinde güzel görüyosan odur en doğrusu odur. benim tercihim dar paça.

Ama 2012 Trend modeli tam ispanyol modeller

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 132
ispanyol paca uzun boyluya da kısa boyluya da cok yakısıyor .
paca bol oldugundan altına ıstedıgın yukseklıktekı topukluyu gıydıgın de
kısa boylu bayan boyunu rahatlıkta uzatabılır ve gercekten asıl bır durusu oluyor .

ama dar paca kotu kısa bacaklı bayanlar gıyerkn bıraz dıkkat etmelı .
cok yuksek ve platformlu topuklulardan kacınılmalı .
paca dırek bılegı sardıgı ıcın ,o kadar yuksek topuklu ayakkabı da
kısa bacakta gercekten kotu duruyor .bacagı kesıyor bırden ortada sadece
gorulen koca bır ayak oluyor .ama neyse kı sımdı platform modası yerıne
ınce platformsz topuklar moda .

Back
X