slm arkadaşlar... kan pıhtılaşması nedeni ile düşük yaptım 2 kez..doktor seçimi konusunda çok kararsızım.. sinan beksaçlada lütfü önderoğluyda görüştüm..ama hangisiyle yola devam etmem konusunda karar veremiyorum.. biri diğerinin tedavi şeklini asla kabuletmiyor... sizce doğru olan hangisi...deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Aradan baya zaman geçmiş ama ayni sorun bendede var sinan peksaca başladım blksirden gidiyorum neler yasadiniz olumlu sonuçlar alabildinizmi paylasirmisiniz tecrubelerinizi.yaa arkadaşlar bende çok kararsızım, Sinan beye henüz hiç gitmedim Lütfi beye 1 kez muayene oldum, birbirlerinin tedavi yöntemlerini kabul etmmeleri kafamı karıştırdı,bir sorunun kaç tane çözüm yolu vardırki? hangisi doğru yöntemi kullanıyor nereden bilelim. ? Acil durumda dr. una ulaşamamkta çok kötü bir durum.Kafam iyice karıştı !!!!!!!!!
merhaba, konuyu 2008' de yazmışınız ama şimdi ben de aynı süreçlerden geçiyorum. İki prf.'un da ismini çok duyuyorum kan pıhtılaşması konusunda. Mhfr 1298 homozigotum ben de ve bir doktor iğne önerirken, diğeri önermiyor. Sinan hoca'ya ulaşmak ve randevu almak sorun oluyormuş galiba, lütfü hoca nasıldır? her an ulaşabileceğim, güvenebileceğimi beni rahatlatabilecek ve iletişimi kuvvetli birini arıyorum. siz ne yaptınız acaba, yola hangisi ile devam ettiniz? bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.slm arkadaşlar... kan pıhtılaşması nedeni ile düşük yaptım 2 kez..doktor seçimi konusunda çok kararsızım.. sinan beksaçlada lütfü önderoğluyda görüştüm..ama hangisiyle yola devam etmem konusunda karar veremiyorum.. biri diğerinin tedavi şeklini asla kabuletmiyor... sizce doğru olan hangisi...deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz. Mutasyonunuz neydi bana da Lütfü hoca ağır basıyor, yardımcı olur musunuz?genetik olarak kan pıhtılaşması var bende hamilelikten önce bildiğim için hamilelikle beraber iğnelere ve coraspine başladım doktorum lütfü önderoğluydu çok çok memnun kaldım 38 haftalık sezeryan doğum yaptım çok şükür sağlıklı bi doğum yaptım oğlum şu an 5 yaşında :)lütfü önderoğlunu şiddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?