Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç 2 çıkmış iki gün sonra tekrar et testi yükselecek mi düşecek mi gözükürReferans dışı ve ünlem işareti neden çıkmıştır
Diğerler değerler de ünlem yok tek bu değer kırmızı ve referans dışıSonuç 2 çıkmış iki gün sonra tekrar et testi yükselecek mi düşecek mi gözükür
<2 yani üstünde oluyor gerçi farketmez 2 de olsa düşük değerCanım değer 2 çıkmamış 2nin altında çıkmış
Merhaba canım bat a kaç gün vardı acaba<2 yani üstünde oluyor gerçi farketmez 2 de olsa düşük değer
E canım sonuç ne oldu arttti mi<2 yani üstünde oluyor gerçi farketmez 2 de olsa düşük değer
2’den kucuk cikmis sonuc, negatif yaniReferans dışı ve ünlem işareti neden çıkmıştır
Aşırı bacak ağrım var idrar yaptırdım silik kan için beklicemE canım sonuç ne oldu arttti mi
Regl 5 gün geçtiğindeMerhaba canım bat a kaç gün vardı acaba
TeşekkürlerRegl 5 gün geçtiğinde
Asel canim kaç gün vardı senin bataAşırı bacak ağrım var idrar yaptırdım silik kan için beklicem
Canim şimdi okudum yorumunu geçmişte senin baya canımAsel canim kaç gün vardı senin bata
Regl düzensiz benim Ama son adetime göre 8 gün geçti idrarda silik bakalım belkide stresten geciktimCanim şimdi okudum yorumunu geçmişte senin baya canım