• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hangisi yakısır ??

.

• 1.modeli begendim

OY: 15 21,7%
  • 2.modeli begendim

OY: 31 44,9%
  • 3.modeli begendim

OY: 18 26,1%
  • Hic birini begenmedim

OY: 5 7,2%

• Ankete Katılan
    69

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
1.60 boyunda beyaz tenli minyon hatları hafif baseni olan ve beli (kemik yapısından) dolayı biraz geniss olan bir bayana sizce hangileri daha cok yakısır ? Cok satafattan ve toplanmıs etek kısmından hoslanmayan aynı zamanda.opuyorumnanaktan

821.jpg

Bunuda cok begendim üst kısım olarakk
827.jpg

İste bu benim favorim !! Dügünlerimiz de genellikle askılı ve straplez gelinlikler giyiliyor .. Benim de üst tarafım buna uygun olarak cok begeniyorum .. Ama etek kısmı elbise gibi duruyor .. Buna yakısabilicek bir etek öneriniz var mı ??
831.jpg

hepsi çok güzel ama madem seçim yapıcaz 1. gelinliğe bayıldım :)

Tesekkürler ..

Aralarından en iyisi bence 2. olan..
Biraz daha bak daha güzel modeller var..

Evet canım daha cok güzel modeller var zaten burda begendigin üzerine yakısmayabiliyor .. Benmisim gibi anlattım ama arkadasım icin actık bu konuyu .. Degisik birseyler istediginden 3.gelinligin üst kısmını cok begendik bende cok begeniyorum ve favorim yazdım .. yerimseniben

Merhaba
3,modeli gecen yaz bende denemistim Aysira sanirsam.
Ben 3 diyorum VE SIMDIDEN MUTLULUKLAR DILIYORUM

Canım ben de seninle aynı boydayım azcıkta tombişim.3.gelinlik gibi bir model beğenmiştim çevremdekiler bu ne böyle gece elbisesi gibi deyip vazgeçirdiler sonra hem ben hem onlar çokkkkkkk pişman olduk.Çok az kabarık bir model giymeme rağmen!
Kesinlikle 3 numara kimseyede kulak asma lütfen.

bence 1 daha hoş benim kendi blog sayfam var bir sürü gelinlik modelleri içeriyor oradanda orjinal 2010 modellerine ulaşabilirsin
gelinlikmodellerinden.blogspot.com

cnmm boylarımız aynıı maleseff uzun olmadıgımız için 1.model iyi durmuyorrr..3model de uzun boylulara yakışıyor..ben 1.ve 3 tarzında bi çok model denedim olmadı boyumda 159...2.model herzaman daha iyi duyoru..yinde deneyip öle karar ver belli olmad tabi:)

cnmm boylarımız aynıı maleseff uzun olmadıgımız için 1.model iyi durmuyorrr..3model de uzun boylulara yakışıyor..ben 1.ve 3 tarzında bi çok model denedim olmadı boyumda 159...2.model herzaman daha iyi duyoru..yinde deneyip öle karar ver belli olmad tabi:)

Anladım canım ama ben zaten alt kısmı o sekilde istemiyorum yani hafif kabarık olacak etegi ama üst cok degisik geliyor..

Anladım canım ama ben zaten alt kısmı o sekilde istemiyorum yani hafif kabarık olacak etegi ama üst cok degisik geliyor..

cnm içine sineni al sonucta bikez giyilcek demi amaaklinialirimsmilebide böle resimlere bakmayla üzerine giyilince farklı oluyor..benim internette favorii modellerimin benzerini yada aynısını denedim ianan feci çirkin oldu..hiç aklımda olmayan modeli aldım en güzel o oldu çünkü:)hadi bakalım hayırlıı olsun şimdiden gelnligin en kötüsü bile düğün günü büyüleyici duryorsositososito

Bence en çok 2. model gider çünkü bel kısmında drapeler var beli ince gösterir. 3. nün yaka kısmını 2. modele uygulayabilirsiniz

Evet canım daha cok güzel modeller var zaten burda begendigin üzerine yakısmayabiliyor .. Benmisim gibi anlattım ama arkadasım icin actık bu konuyu .. Degisik birseyler istediginden 3.gelinligin üst kısmını cok begendik bende cok begeniyorum ve favorim yazdım .. yerimseniben

Evet resimden beğendiğimiz bi model üzerimizde hoş durmaya biliyo..
Veya hiç beğenmediğimiz bişey tam oturuyo üzerimize..
O yüzden en iyisi arkadaşın gelinlikçileri gezsin hem onlardan fikir alarak hemde üzerinde görerek karar versin..
Mutluluklar dilerim bu arada yerimseniben

Back
X