Hangisi ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Hesaplaşmak mı iyi gelir insana yoksa sessiz kalmak mı ?
Aldatıldığınızı öğrenseniz , haksız yere terk edilseniz sessizce gider misiniz yoksa hesabını sorup ağzının payını verip sonra mı kaybolursunuz.
Yada bir arkadaşınız tarafından mağdur edilseniz , kandırılsanız yakasına mı yapışırsınız , ne hali varsa görsün diyip susar mısınız ?
Her türlü ilişkide hangisini yapmak doğru olandır , insana hangisi iyi gelir ?
Fikriniz nedir ?
Yada bu konuda tecrübeniz varsa anlatır mısınız ?

Adamina gore degisir. Uste cikip daha cok sinir edecekse hic ugrasmam ama az cok laftan anlayacak biriyse agir konusup haddini bildiririm

Valla sessizce çıkıp gitmek hem rahatlatıyor, (senin gibi bir yük ve beladan kurtuldum hissi olur) hem de karşı tarafın fena içine oturur.

Aldatıldığınızı öğrenseniz , haksız yere terk edilseniz sessizce gider misiniz yoksa hesabını sorup ağzının payını verip sonra mı kaybolursunuz.
Yada bir arkadaşınız tarafından mağdur edilseniz , kandırılsanız yakasına mı yapışırsınız , ne hali varsa görsün diyip susar mısınız ?
Fikriniz nedir ?
İyice bir haddini bildiririm sonra sessizce uzaklaşırım...Kimse içe atılacak kadar önemli değildir!

Genelde pislik yapan insanlarin karakterleri de konusmayi anlayacak turden olmadigi icin sanirim sessizce cikar giderim. Sonsuza kadar.. evren en guzel cevabi gerekince verir.
Aldatana tepesinde davul da calsan anlayacak karakterde degildir. Zaten empati yetenegi olsa bunlari yapmaz. Gitmek diyorum ben...

Ben karmaya inaniyorum, eden bulur ama erken ama geç. O yüzden sen kurtulduğuna dua et ve sırtını yasla koltuğuna, bitmiş gitmiş birşey için konuşarak, hesap sorarak enerji harcamaya bile değmez.
Bırak gitsin, bırak git...

Sessizce çeker giderim. Hesap sormaya değmeyecek kadar değersiz olduklarını hissetsinler diye.. :işsiz:

Öfke kusup "bunu haketmiştim iyi oldu" rahatlaması yaşatmaktansa sessiz sedasız gider, öldü muamelesi yaparım.

Düşünsün dursun "ona attığım kazık hiç mi canını yakmadı, ne kadar da meraklıymış çekip gitmeye" diye.

Agzinin payini verenlerdenim.
Susdugumda deliriyorum, agzinin payini verdiyimde azacik da olsa sakinlesiyorum ama asla kendime gelemiyorum.
Bazen keske komple hafizami kaybedip hayata sifirdan başlamak gibi bir sansim olsa diyorum ...

Fikriniz nedir ?
bence karektere göre değişir ama, etkili olan sessiz olandır bana göre...zaten karşı tarafın beklediği tepki, hesap sorulma olduğu için, sessizlik karşısında içten içe vicdan yapar...

Back
X