Hangisi....

Kimmay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
78
22
3
35
Arkadaşlar 18 martta adet oldum cuma günü bitti dün duş aldım bu sabah akıntı ile birlikte çok az kan geldi. Yumurtlama zamanı benden çoğunlukla kan geliyor onun kanı mı yoksa adetin tam bitmemiş onun kanı mı

Hamilesin ya dusuk riskin varsa ondandir progestan felan al:) senin konularini gorunce hep aklima o geliyor:) adet kalintilaridir bende de oluyordu bazen

Can'ım ya çok erken yumurtladın ki öyle olan çoook kadın var yada adet kalıntısı sen es geçme yinede nolur ne olmaz bende bi ara yumurtlama zamanımda kanama oluyordum bir gün resmen adet gibi ağrıyla geliyordu

Yol adet gibi gelmiyor canım beyaz akıntı içinde geliyor ben bi ay önce kadın doğuma gittim de doktor iyi bi şey yumurtlama yı anlamada demişti. Adet bittikten bi hafta sonra gelirdi bu sefer iki gün sonra geldi

Yol adet gibi gelmiyor canım beyaz akıntı içinde geliyor ben bi ay önce kadın doğuma gittim de doktor iyi bi şey yumurtlama yı anlamada demişti. Adet bittikten bi hafta sonra gelirdi bu sefer iki gün sonra geldi
O zaman yumurtlama günün bugün. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…