hangısını okucagımı bılmıyorum?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar onlısans okuyorum bıtııkten sonra aöften bır bolum okumak ıstıyorum ama kararsızım edebıyat dusundum ama 4 yıl oku bıtır kpss gır yerles cok zor olur gıbıme geldı orgun ogretımler varken aöf mezunu olarak oğretmenlık yapmam ımkansız olur galıba .bıryandan bankacılık cok ıstıyordum fakat 2yıl okuyup bankacılık sınavına gırmem yeterlı olmuyo galıba oylemı sonra saglık kurumları ısletmecılıgı dusundum hastanelerde falan calısmak ıcın ama bılemedım hangısıyle ıs ımkanı var bılmıyrum off:59: delırcem

cnm bence sınavsız geçişten yararlan aöfye 3 ve 4. sınıftan işletmeyi bitirebiirsin böylelikle hem bankalarda hem de fabrikalarda ve bir çok sektörde şansını arttırırsın, okuduğun bölümden geçiş var mı diye bir araştır bence

mesela ben 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum ordan işletme 3. sınıfa geçtim sınavsız , sonra bankada işe girdim(hoş bankadan sıkıldım ve istifa ettim o ayrı :))

Son düzenleme:
cnm bence sınavsız geçişten yararlan aöfye 3 ve 4. sınıftan işletmeyi bitirebiirsin böylelikle hem bankalarda hem de fabrikalarda ve bir çok sektörde şansını arttırırsın, okuduğun bölümden geçiş var mı diye bir araştır bence

mesela ben 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum ordan işletme 3. sınıfa geçtim sınavsız , sonra bankada işe girdim(hoş bankadan sıkıldım ve istifa ettim o ayrı :))
tekstıl okuyorum canım ama ısletme okusam acıktan ustune bu sekılde bankalarda calısma ıhtımalım olmaz heralde:19: nasıl bısı bankada calısmak benım gozume cok hos gelıyor yorucumu sıkıcımı ne okudun tam olarak nasıl gırdın sınavları varmıs onlara gırdınmı canım anlat bakım=)

tekstıl okuyorum canım ama ısletme okusam acıktan ustune bu sekılde bankalarda calısma ıhtımalım olmaz heralde:19: nasıl bısı bankada calısmak benım gozume cok hos gelıyor yorucumu sıkıcımı ne okudun tam olarak nasıl gırdın sınavları varmıs onlara gırdınmı canım anlat bakım=)

cnm bankada çalışmak için üniversite mezunu olmak yeterli desem yeridir, bizim bankada matematik öğretmenin bile vardı :) bankada çalışmak zor, en ufak bir matematiksel hata maddi zarar olarak geri dönüyor çünkü. diğer yandan çalışma saatleri belirli, mesaiye kalırsan hemen fazla mesai ücretini yatırıyorlar, haftasonu boş, ben olsam işletme okurdum, banka olmasa bile bir sürü şirkette şansın artar, hem 2 yıl daha okuyarak lians mezunu olursun :)

ben kocaeli üni 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum üzerine de işletme 3 ve 4 ü okuyarak lisans mezunu oldum, aynı yolu sana tavsiye ederim, banka mülakatlaarı zor ama bn çok güleryüzlü vee kendimden emin davranıp kaznmıştım :)

Back
X